Rääkige oma käekäigust lähemalt, millest kõik alguse sai?

Piradose lugu sai alguse aastal 2009. Maha istusid ühise elustiiliga mehed ning panid paika plaani, millest sai alguse meie esimene äri — riidebränd Pirados Brand. Edasi tekkisid juba Pirados Studios ja PRDS Bistro. Täna võime uhkusega öelda, et oleme Eestis omasugustest esimesed!

Piradose üks tegevusaladest on tattoo’de tegemine. Kui popp on see noorte seas?

Tätoveerimine on noorte seas laialt levinud ning uusi huvilisi tekib iga päev. Tänu Internetile ja tattoo teemalistele saadetele on inimesed hakanud mõistma, et tegu ei ole kaugeltki mitte ainult “vanglakunstiga”.

Tinditud inimene ei pea olema ilmtingimata sõdur, vang või madrus — tattoo on kõrgeima kunstivormi väljendusviis inimkehal.

Miks peaks inimene enda kehale laskma tätoveerida pildi, kui see vanemas eas kortsus kehal üsnagi kole jääb?

Tattood on alati võimalik värskendada ja kohendada.

Mida põhiliselt tätoveerida lastakse?

Tavaliselt lastakse enda kehale tätoveerida tähenduslikke pilte või kirju. Enim levinud pildid on tiigrid, draakonid, pealuud, lilled. Isegi lastenimesid tätoveeritakse — inimfantaasia on piiritu.

Kui vanalt alates on tätoveerimine lubatud?

Pirados Studios saab lasta end tätoveerida al. 18 eluaastast.

Millisesse hinnaklassi tattoo’d jäävad ning millest hind sõltub?

Meil maksab tattoo tund 50€. Töö lõplik hind sõltub töö suurusest ja detailsusest. Samuti teostame klientide soovide põhjal tattoo kavandeid.

Millega peaksin arvestama enne, kui mõtlen tattoo tegemisele?

Peaksite kindlasti veenduma, et koht kuhu tahate lasta tätoveeringut teha, on sobiv sinna puhta ja professionaalse kunsti tegemiseks.

Kindlasti tutvu erinevate kunstnike töödega!