Tantsupõrandale astusid täna:

Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja - samba

Merle Klandorf: Mulle tundub, et kuna teil on nii hea klapp, käite salaja kahekesi väljas ka tantsima. Väga hästi oli rütm välja tantsitud. 

Jüri Nael: Kui mina olesin emakene maa, siis mina oleksin väga pettunud, sest Jan ei vaadanud kordagi maha. Spagetikäed! - nii nimetas Jüri Jani käsi. Hoia tsenter paigas. Muidu täitsa tore, aga lõpupoos võiks olla täpsem.

Vilja Savisaar-Toomast: See samba oli paljulubav, aga seda Eestit, mida lubati, ma siin eriti ei näinud. Ma arvan, et see haige jala tants tuli päris hästi välja. Päris tubli samba!

Punkte: 14

Veronika Portsmuth ja Märt Agu - aeglane fokstrott

Jüri Nael: "Põhjamaa" on selline lugu, mille peale ihukarvad tõusevad püsti. Te teete seda asja, mida te teete väga hästi. Te usute sellesse. Loo tempo tõstmine tegi minu meelest karuteene sellele loole. Ilus number, ilus number! Pöörded võiks olla teravamad. Te võitlete vapralt!

Vilja Savisaar-Toomast: Mulle väga meeldis Veronika lõpukummardus. Oli liigutav ja ilus ka 20 aasta hiljem.

Merle Klandorf: Koreograafia oli väga ülev. See on selline tants, mida peaks tantsima tagapool. Te olite muusikast natuke ees.

Punkte: 14

Ott Väli ja Emma-Leena Koger - samba

Jüri Nael: Eks see samba on ühele eesti mehele komistuskivi. See oli nagu 1B klassiõhtu, kus õpilane Ott tantsib. Tundus, et sul oli väga raske seda teha. Lõpp oli kahjuks selline, et Oti samba lõppes viisteist takti varem kui Emma-Leena oma. Eesti mehed näevad sambat tantsides välja nagu ESIMENE BEE!

Merle Klandorf: See oli väga ilus soolotant tiigrikutsu poolt. See polnud paaristants, sest tiigrikutsu tegi kõik töö ära. Ma sain kokku neli põhifiguur, mida te kasutasite - see oli kõik. Arenguruumi on järgmiseks saateks!

Vilja Savisaar-Toomast: Ma olen hingelt nii patsifist, et mul on raske rahulikuks jääda, kui relvaga tullakse. Ma mäletan omast ajast, et ega see samba ka eesti naisele midagi head ei olnud.

Punkte: 10

Getter Jaani - Ott-Sander Palm - aeglane fokstrott

Vilja Savisaar-Toomast: Nagu sa, Getter, ütlesid, siis see oli väga ilus tants. Kui on teiesuguseid noori, siis me jääme kindlasti alles.

Jüri Nael: Mulle väga see lugu meeldib, aga samas ma olen natuke pettunud, et te selle loo võtsite. Seda kõike läks liiga paljuks - kleit ja muusika. Te teate, kuidas publikuga manipuleerida. See oli väga vinge, Getter näitas natuke teist külge. Ei läinud väga ninnu-nännuks.

Merle Klandorf:  Koreograafia pool oli väga kena. Teie paar jätab mulle täiesti võistlustantsijate mulje. Aga ma ei suuda loobuda imestamast - kus teil kiire on? Mingil juhul ei tohiks kiirustada.

Punkte: 18

Stig Rästa ja Karina Vesman

Jüri Nael: See oli üks väga seksikas number ja te olete üks väga seksikas paar. Te olite väga lahedad. Väga lahe kostüüm. Kogu see fiiling sinna juurde - väga hea samba.

Vilja Savisaar-Toomast: Stig vist ei ole päris Eesti nimi. Tuleb küsida, kust ta selle sai. Väga hea!

Merle Klandorf: Samba oli tõesti täitsa samba. Stig suutis sambat tantsides jääda iseendaks - see oli ikka Stig Rästa. Ma tõesti nautisin seda. Aitäh!

Punkte: 19

Kati Toots ja Marko Kiigajaan - aeglane fokstrott

Jüri Nael: See oli lugu, mis sobis siia täiesti kümnesse. Te olete teinud väga ilusa hüppe edasi. See, kuidas sa täna tantsupõrandat nautisid, oli fantastiline.

Vilja Savisaar-Toomast: Te valisite ikka päris raske loo. Aga te oskasite siin tantsupõrandal kaasa mõtiskleda. See oli suurepärane tants.

Merle Klandorf: Ma alati imetlen inimest, kes suudab ennat ületada. Aeglane fokstrott oli seninähtutest kõige paremini muusikas. Tubli!

Punkte: 18

Andres Anvelt ja Kristina Tennokese

Jüri Nael: No, kui me võiks panna hindeid selle funi eest, siis te saaksite maksimumi. Väga hea jalalöök! Hea, et keegi pihta ei saanud. Ma vaatan, et on tegu näitlejameisterliku mehega!

Merle Klandorf: Kohutavalt rütmline, mis on üllatav. Väga hea naispartneri käsitsemine ja väga julge väljenduslaad.

Vilja Savisaar-Toomast: Mulle meeldis see tahe, millega Andres siia põandale tuli. Mulle meeldib see, et inimesed ei anna iialgi alla. See on positiivne ja mõnus. Eks sambat oli ka ikka piisavalt mulle vaatamiseks.

Punkte: 16

Anna Levandi ja Mairold Millert

Merle Klandorf: Siin oli hästi palju head. Tore oli ka perfektselt ära õpitud koreograafia. Natukene vist väsisite lõpuks ära. Ei olud lõpuni välja tantsitud see kooslus.

Vilja Savisaar-Toomast: Ma arvan, et see on hea lõpp sellele võistlustantsusatele. Anna oleks nagu jätkuvalt jää peal liuelnud. Mulle meeldis.

Jüri Nael: Minu arvates oli see ikka suhteliselt kohutav. Sellepärast, et kui me juba teises saates lööme tantsutehniliselt taseme nii kõrgele, siis... Super!

Punkte: 18

"Tantsud tähtedega" algab täna Kanal 2-s kell 20.35.