TV: 20:05 hakkab Kanal2s "Arukas blondiin" ja 22:05 saab samalt kanalilt näha ka filmi teist osa. Tõeline blondiinifilmide maraton!

Hittkomöödia supertibi Elle´ist (Reese Witherspoon), kes püüab tõestada esmapilgul võimatut - et ta polegi ajudeta blondiin. Suurema osa ajast ilusalongides veetev ja roosasid kostüüme jumaldav Elle elab täisväärtuslikku beibe-elu, mille tipphetkeks on osalemine Ricky Martini videos. Kui tema poiss ta aga liigse ”blondilikkuse” pärast maha jätab, otsustab tüdruk iga hinna eest oma tõsiseltvõetavust tõestada ja astub Harvardi ülikooli õigusteaduskonda. Kaastudengitele tundub, et nende juurde on saabunud elusuuruses Barbie-nukk, aga nad ei tea veel, milleks Elle tegelikult võimeline on!

KINO: Kinod vallutab "Ohtlik sõit"

Ryan Gosling kehastab meest, kelle ametiks on sõitmine. Tal ei ole nime. Ta on lihtsalt driver. Päeval sõidab ta Hollywoodi filmides kaskadöörina. Öösiti pisiröövimiste autojuhina. Salapärase mehe üksindus lõpeb, kui ta armub oma naabrisse, üksikemasse Irenesse (Carey Mulligan), kelle abikaasa istub vanglas kinni. Kui viimane sealt vabaneb, hakkab teda ahistama kamp kurjategijaid: armunud driver üritab perekonda hävingust päästa. Film noir stiilis lugu saab uued mõõtmed, kui kohtuvad Taani must huumor ja action žanri film. “Ohtlik sõit” on karm krimilugu, millesse toob romantilisi jooni driveri kangelaskuju, kes ei mahu kuigi hästi argireaalsuse piiridesse ära.

SOODNE OST: Maximas maksab Tallinna peenleib vaid 0.63 eurosenti!

SPORT: Kaia Kanepi mängib täna Moskva tenniseturniiril finaalkoha eest. Maailma edetabelis 43. kohal paiknev eestlanna kohtub tšehhitari Lucie Safarovaga (WTA 27). See poolfinaal peetakse peaväljaku teise mänguna. Avamäng sellel väljakul algab kell 12:00 Eesti aja järgi, kui esimeses poolfinaalis on vastamisi Dominika Cibulkova (WTA 20) ja Jelena Vesnina (WTA 64). Loe lähemalt SIIT

ILM: Päev on pilvine ja sajune. Õhtul pilvisus hõreneb ning saju võimalus väheneb. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 10-14, puhanguti kuni 20 m/s. Õhtupoolikul pöördub tuul läände ja nõrgeneb. Sooja on 7..11°C. .Täpsemalt saad ilma kohta teada SIIT!

HOROSKOOP: Skorpionid! Tunnete täna ootamatut energialainet ja motivatsiooni paremini ning efektiivsemalt tegutseda. Innustage ka teisi enda ümber, nii innustute veelgi enam!.Teised lugege horoskoopi SIIT!