Ma jumaldan näiteks fotograafiat. Peaaegu iga vaba hetke veedan looduses pildistades. Enim meeldib mulle pildistada putukaid. Tunnen, et saaksin teha palju paremaid pilte, kui oleks raha uue kaamera jaoks. Praegu panen iga viimsegi sendi kõrvale, et osta natukenegi parem fotoaparaat.

Ka siis, kui midagi uut juurde õppida tuleb tahtmatult soov paremate asjade järele. Näiteks, kui sain autojuhiload kätte. Need on tõeliselt kaua tehtud kaunikesed. Kuna ma ei ole sündinud kohe rool käes, siis läks ikka päris kaua aega ja raha enne, kui need kätte sain. Ja kuigi ma ei sõida autoga kuigi tihti, tahaksin ikkagi endale isiklikku autot.

Mulle meeldib ka maalida. Kahjuks on korralikud värvid, lõuendid ja söepliiatsid kallid. Niisiis tuleb leppida vaid mõnedega, nendest kõikidest vahenditest, mida ma tahaksin. Samuti tahaksin ma osaleda koolitustel, aga need kõik jälle maksavad.

Tuleb leppida selle natukesega, mis on võimalik teenida hea loo korral siit Noorte häälest. kuigi see summa ei võimalda kohe poodi rutata ja unistusi täita, olen sellegi üle õnnelik, et üldse midagi sain — see viib mind jälle sammukese lähemale unistuste täitmisel.