"23. oktoobri hommikul kella 7 ajal puhkes konflikt kesklinna toitlustusasutuse klientide ja turvatöötajate vahel, kakluse lahutas sündmuskohale saabunud politseipatrull. Politseijaoskonda toimetati asjaolude selgitamiseks kuus eri vanuses meesterahvast," kirjutab Põhja Prefektuuri pressiteenistus.

Sündmuskohal viibunud lugeja sõnul oli baaris umbes 40 erinevatest riikidest pärit motojõukude liiget. Tekkinud konflikti tagajärjel viidi kiirabiga haiglasse üks turvamees ja üks jõuguliige.
Olukord oli pingeline, sest kümne politseiniku ümber kogunes tänavale ka hotellidest appi kutsutud jõuguliikmeid. "Lõpuks oli koos umbes 80 inimest," räägib lugeja.

FOTOD:

"League MC tähistas "hangaround" staatusesse jõudmist, mis lubab neil kanda riietusel embleemi numbriga 81. Numbrid 8 ja 1 on Hells Angelsi esitähtede arvud tähestikus," lisab allikas.

Eesti lisamine nn põrguinglite maaks on ära märgitud ka Hells Angelsi kodulehel. Lisaks selgub sealt, et lätlased ja leedulased on juba taseme võrra kõrgemal ehk nn "prospects" (perspektiivikad). Nemad võivad kanda Hells Angelsi logo alumist poolt.

Enne Põrguingleid seadis end Eestis sisse Bandidos. Mõlemad motojõugud on "nime teinud" narkokuritegude, prostitutsiooni vahendamise ning illegaalse relvaäriga.