Mihkel (33) - Õpetajate palk peaks olema võrdne Soomes olevate ehitajate palgaga, ega need õpetajad ju nüüd mingid jumalad ei ole ja riigiasju nad ka ei aja, aga praegusest palgast peaksid nad vist tõesti rohkem saama.

Kadri (16) - Minu meelest peaksid õpetajad rahul olema sellega, mis nad praegu saavad. Keegi ei ole käskinud neid noa ähvardusel seda ametit ju võtta? See on sama hea, et koristajad hakkaksid palka juurde nõudma, kuigi ise on selle töö valinud.

Palle (42) - Õpetajad peaksid saama sama palju palka kui riigikogus, ehk isegi rohkemgi? Sest õpetajad tegelevad uue põlvkonna harimisega, riigikogus saadakse raha priiskamise ja lolli mängimisega.

Kersti (29) - Minu meelest peaks õpetaja palk sõltuma tema haridusest ja sellest, kui palju koolitusi ta läbinud on. Algajad õpetajad vähem ja vanemad rohkem.

Liisa-Mai (27) - Õpetajad peaksid kätte saama vähemalt 1000 eurot kuus, ma isegi ei tea, kes saab nii palju? Minu enda palk on 400 eurot ja ma olen sellega rahul, aga kui ma õpetaja oleks ja peaks iga päev stressiga maadeldes lastega tegelema - no siis ei ole see küll piisav summa!

Ülo (59) - Olen isegi olnud õpetaja ja tean rääkida, et tegelikult ei ole probleem mitte palkades, vaid suhtumises. Inimesed nagu ei mõistaks, kui suure töö teevad ära pedagoogid. Kus oleks riigikogulased praegu ilma alg-, põhi-, ja keskhairduseta? Mitte kuskil!

Viktoria (41) - Õpetaja palk peaks olema võrdne mingi suursaadikuga... Ma ei tea täpselt kui palju, aga rohkem võiks ikka olla kui praegu.

German (55) - Mina ei tea nendest palkadest midagi, kõik võiks ju rohkem saada, mitte ainult õpetajad.

Hea lugeja, kellega võrdset palka peaks Sinu meelest saama kooliõpetaja? Jäta vastused kommentaariumisse!