Katsetatud retseptidest tundus just kohupiimataskute oma valmistajale kõige ohtlikum - sõna "keedutainas" viis mõtte rändama keedukreemile, mida on liiga lihtne untsu keerata. Ja taigna valmistamisel seisiski ees esimene segadus - kui tainas valmistatakse pliidil keevasse vette jahu lisamisel ning seejärel munade lisamisel, siis kui suur on oht, et sellest kõigest valmisb üks suur omlett?

Enne eksperimenteerimist kulus marjaks väike konsultatsioon professionaaliga, kes soovitas munade lisamiseks poti kuumalt pliidilt ära tõsta.

Kes varem pole keedutainast teinud, siis neile hoiatuseks tuleb mainida, et see on füüsiliselt üsna kurnav. Vähesema treenitusastmega inimestel võtab taigna segamine käe pingutusest värisema.

Nii, tainas valmis just seesugune, nagu proua Evelini raamatus kirjas! Win!

Järgmine probleem: kui retseptis on kirjas, et lusikaga tuleb tainas ahjuplaadile tõsta, siis kas mõeldud on supi-, dessert, või teelusikat? Otsustame teelusika kasuks ja pätsikesi valmib lubatu 20 asemel topeltrohkem! Win!

Kohupiimamassi valmistamine ricottast ja kohupiimapastast ei olnud teab mis raketiteadus ja sellega saime probleemideta hakkama.

Kohupiimakreemi valminud pallikestesse saamine oli küll paras nikerdamine, kuid samuti mitte midagi ületamatut.

"Tuuletasku on aus," said jumestuskunstniku retsepti järgi valmistatud maiustused kiita. "Tainas on õhuline ja kohupiim mõnus."

Kohupiimased pätsikesed kadusid taldrikult välgukiirusel testijate kõhtu.

Kohupiimataskute maksumus: umbes 3 eurot

Kogus: oleneb sellest, kui suured taskud teha