Ta muutus täielikult. Või õigem oleks öelda, paljastas oma tõelise pale siis, kui ma kogemata kirjutasin talle msn-i ühe lause, mis oli mõeldud teisele inimesele. No läksid aknad sassi. Ikka juhtub. See lause oli ka täiesti tühine. Lause täpset sõnastust enam ei mäleta, aga sisu oli enam vähem selline: "saa siis ilusti terveks.". Ta kohe muidugi pärima, et kellele see lause oli mõeldud jne. See oli öeldud klassiõele. Pidin paar lauset vestlusest talle kopeerima, et ta seda usuks.

Peale sada väikest vahejuhtumit ta muutus. Ta üritas mind omada. Pidi teadma, kellega suhtlen, kuna ja kellega kohtun. Ma ei tundnud enam teda äragi. Üritasin temaga rääkida sellest, et ta on muutunud, aga ta ei tahtnud sellest rääkida. Ühel õhtul ma ütlesin peale igapäevaseks muutunud ülekuulamist, et ma ei armasta teda enam.

Ta ähvardas enesetapuga. See oli tõeliselt hirmus minu jaoks. Terve öö ei saanud magada. Ma ei tahtnud, et ta ennast tapaks. Järgmisel päeval ütles ta jälle msn-is, et ta tapab ennast ära. Ta korrutas seda peaaegu iga päev ning iga kord oli see minu jaoks valus hoop. Rääkisin sellest ka oma vanematele, aga mulle jäi mulje, et see ei olnud kuigi tähtis nende jaoks.

Ma täpselt ei tea, kui kaua ta ennast lubas ära tappa. Ma ei julgenud enam msn-i minna. Järjest harvem käisin seal. Ükskord, kui ma jälle üle pika aja msn-i sisse logisin oli ta nime taga süda uue tüdruku nimega. See oli minu jaoks kergendus. Ma olin tast lõpuks vaba. Enam ta ei pommitanud mind oma enesetapu kirjadega. Ta suutis minuga  normaalselt suhelda. Ta isegi vabandas. See ilus idüll kestis niikaua, kuni ta elust lahkus see tüdruk. Siis hakkas ta jälle mind süüdistama kõiges. Paar päeva peale eelmise tüdruku lahkumist ilmus talle uus. Siis ma enam ei oodanud. Ma blokeerisin ta ja kustutasin oma elust.

Rohkem ei ole ma temast midagi kuulnud. Ma ei tea, kas on veel neid tüdrukuid, kes pidid tema vaimse terrori alla kannatama. Nüüd, kui sellest on tükk aega möödas, olen ma mõelnud, et oleksin võinud ta kohe oma elust kustutada. Aga kõik läheb mulle lihtsalt niivõrd südamesse. Pisarad hakkavad voolama isegi siis, kui ma vaatan mõnda kurba filmi.