Oled tuntud kui räppar Ofi Viljandimaalt. Kust selline artistinimi?

Ma ei rõhutaks seda “räpparit” ja “Viljandimaad”. Pigem lihtsalt üks poiss, kes teeb seda, mis kõige rohkem meeldib ja seda kõike endale sobival viisil. Tulles tagasi “Ofi” nime juurde, siis see on tulnud minu õigest nimest — Ove. Selle sain ma endale hüüdnimeks juba mitu aastat tagasi, sobis ka artisti nime jaoks.

Miks just räppmuusika? Mis sind selleni tõi?

Tegelikult kuulan ma ise igapäevaselt ka väga palju teist stiili muusikat. Näiteks souli ja rocki, aga kuna mind ei õnnistatud hiilgava lauluhäälega, kuid muusikat kirjutada ja teha ikkagi meeldis, sai valitud endale see tee.
Muidugi moodustab enamus mu playlistist Hip-Hop. Ennast lüüriliselt väljendada ja rütmiga mängida on minu jaoks väga lõbus!

Räpparitel on üsna tavaline, et neil on palju raha, naisi ning ei puudu ka narkootikumid. Kuidas on sinul lood meelemürkidega?

Rahaga ma ei kelgi, ma armastan seda üle kõige, aga nii palju seda pole, et igal pool teemaks võtta. “Meelemürkidest” kohapealt võin öelda, et olen üks, kes suutis maha jääta sigarettide suitsetamise. Alkoholiga sai ka tutvust tehtud, aga kuna ma ei pea piiri, siis ma ei roni seda tihti ostma. Kuid kanepi legaliseerimise poolt olen ma küll kahe pöidlaga. See on minu arvamus ja eks sel teemal võibki vaidlema jääda.

Aga, kuidas on lood naistega?

Ma olen naiste ja suhete suhtes väga tundlik, ma kiindun kergelt — raske pool millega elada. Kuna olen iseloomult ka mingil määral temperamentne,
siis siiamaani pole mul pikaajalistes suhetes hiilgeaegu olnud, aga ma olen alles päris noor ka veel. Aega on selle kiire asjaga :).

Kust maalt alates saaksid öelda, et oled jõudnud sinna, kuhu jõuda tahtsid? Et oled nüüd edukas?

Edukus on iga inimese silmis totaalselt erinev asi. Mõni jahib miljoneid, mõni medaleid, mõni lihtsalt rahulolu enda sees. Seega pean vastama, et asi on kinni mõtlemises. Tuleb seada eesmärgid, nendeni jõuda, nende toel jälle kõrgemale ronida ja nii ta lähebki. “Sky is the limit”.

VAATA OFI UUT LUGU “O.F.I” VIDEOST:

Filmis ja monteeris: Mikromulk (Kris Süld)