"Ma ei usu, et see nii taunimisväärne on. Mulle ei ole küll keegi halvasti öelnud või kõõrdi vaadanud, et oled nüüd kodus, pesed pesu ja nõusid, koristad ja käid poes – mis mees sa oled!" ei ole Kersna kunagi kohanud negatiivsust, kuna kasvatab kodus last.

"Minu elu on viimaste aastate jooksul väga põhjalikult muutunud. Ma ei ole hea näide sujuvast ja tüüpilisest elukäigust. Mis veel, ma ei taha kindlasti hukka mõista neid isasid, kes ei leia lastega tegelemiseks piisavalt aega, olles ise 20- või 25aastased. Selge, et selles vanuses pead rapsima, oma koha siin päikese all välja võitlema. Nii on. Kuid hullumeelse elutempo juures püsib oht, et su hoog on nii suur, et ühel hetkel vaatad – vau, poisid on sinust juba peajagu pikemad ja pole kaks nädalat kodus käinud."

"Ma kaldun sinna vabama kasvatuse poole. Loomulikult peavad mingisugused reeglid olema: mida lihtsalt ei tohi teha ja kuidas käituda lihtsalt ei ole ilus. Mulle meeldib temaga erinevaid situatsioone läbi arutada ja leppida kokku, et asjad käivad nii või naa," seletab Kersna enda kasvatusmeetodeid.