Aasta lõpus Eestisse Cirque du Soleil’ etendusi toova BDG Musicu tegevjuht Eva Palmi sõnul on 1.jaanuari showd Cirque du Soleil’ viimased lisaetendused Tallinnas, mis müüki pannakse.

«Oktoobris suure nõudluse tõttu lisasime ühe lisaetenduse, nüüd panime müüki veel kaks lisa-show'd, kuna Eesti publiku huvi kõrgkvaliteetse kogupere meelelahutuse vastu osutus väga suureks. Meil õnnestus saavutada Cirque du Soleil’ meeskonnaga kokkulepe, et maailmakuulus tsirkusetrupp esineb Saku Suurhallis ka 1. jaanuaril.
Mul on hea meel, et nüüd annab Cirque du Soleil Tallinnas koguni seitse etendust ning paljudel Eesti inimestel tekib võimalus oma silmaga näha maailma tsirkusekunsti absoluutset tippu», kommenteeris Palm.

Cirque du Soleil’ kogupere etendusi on üle maailma külastanud juba pea 100 miljonit pealtvaatajat 300 linnas viiel mandril. Cirque du Soleil’l on kokku 22 omapärast etendust.
Osa nenist on alalised show'd maailma suurtes metropolides, nagu näiteks Las Vegases, New Yorgis, Tokyos, Macaus ning teised tuuritavad aasta vältel üle maailma ringi. Tallinnasse toob Cirque du Soleil oma kuulsaima ja juba klassikaks saanud show «Saltimbanco».

«1. jaanuari show'dest on meil juba ilus traditsioon tekkimas. Nii esines aastal 2010 Cirque du Soleil «Saltimbanco» etendusega 1. jaanuaril Hispaanias, Barcelonas ning aastal 2011 Belgias, Antwerpenis», rääkis Cirque du Soleil’ areenishowde juht David Pitman ning lisas: «Meie jaoks 1. jaanuari etendused on alati väga erilised olnud, sest uue aasta vastuvõtmine ja uue hooaja alustamine maailma eripaikades on suur lisaväärtus meie igapäevase töö juures».

Eva Palm on veendunud, et 1. jaanuari etendused sobivad meelelahutuseks ja uue aasta esimese päeva tähistamiseks ideaalselt.
«Eesti inimestel on nüüd valida kahe etenduse vahel, sest lisasime nii päevase kui õhtuse show. Ning mõlemad pakuvad elamusterohket vaatemängu kogu perele», lisas Palm.

«Saltimbanco» on ühtaegu iseäralik ja klassikaline Cirque du Soleil’ tsirkuseetendus, mis on inspireeritud metropolide urbanistlikkusest ja suurlinna värvikatest elanikest. Show's osaleb 51 artisti ja muusikut enam kui 20 riigist.

Maailmakuulus Cirque du Soleil annab Saku Suurhallis, seitse etendust alates 28. detsembrist.

Etenduste ajad:

28. detsember (kolmapäev)
kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

29. detsember (neljapäev)
kell 15:00 (uksed avatakse 14:00)
kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

30. detsember (reede)
kell 15:00 (uksed avatakse 14:00)
kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

1. jaanuar (pühapäev)
kell 14:00 (uksed avatakse 13:00) LISAETENDUS
kell 18:00 (uksed avatakse 17:00) LISAETENDUS