Sarnasusi on, aga erinevusi on rohkem

"Muidugi olen ma seda teost lugenud, see on ju klassika. Samas pean tunnistama, et see on minu raamatust väga erinev," lausub Parvet alustuseks. Lisaks täpsustab ta, et kõnealune autor John Gray on olnud aastaid munk ning teda võib pidada pigem paipoisilikuks puukallistajaks, kellega Parvetil just väga palju ühist pole. "Mina tahan asjad ära öelda otsekoheselt ja nii nagu mehed tõesti neid omavahel arutavad," selgitab ta, olles plagiaadisüüdistuse kummutamiseks Gray raamatu hiljuti põhjalikult läbi uurinud.

"Mina olen kirjutanud raamatu ainult naistele, mitte mõlemale soole ja selle abil saavad naised kohe ise tegutsema asuda," rõhutab Parvet. "Mõningaid paratamatuid sarnasusi on, aga erinevusi on määratult rohkem. Olen toonud välja neli põhilist mehetüüpi: paha poiss, saavutaja, hea kutt ja korralik mees, kes kõik näevad naisi erinevalt. Lisaks olen mina keskendunud naisele "enne suhtesse murdmist", mida Gray kohta väga öelda ei saa," lisab ta juurde.

Palju infot sellest, kuidas naisi "ära räägitakse"

"Gray on küll tark kirjanik, aga lubage väita, et ta ei tea naiste "ära rääkimisest" just eriti palju," muigab Parvet. "Mina olen lisaks enda kogemusele aga ka teiste meestega rääkinud. Nende teadmiste omamine aitab naistel ära hoida meeletult südamevalu ja aja raiskamist "erinevatele klounidele"," on ta kindel.

Parvet toonitab ühtlasi ka karmi, kuid möödapääsmatut tingimust hea välja näha. "Ma ei usu, et doktor Gray on pühendanud ühtki soovitust hammaste valgendamisele, raseerimisele, päevitusrantidele ja muule säärasele. Ta on tihti liiga pehme ja tegelikult ei ole mehed ausad, väiksed karvased valged loomakesed, vaid kohati rõvedad murdjad, teiste naiste vahtijad ja isegi bluffijad. Ka mitmed need, kes väliselt korralikud välja näevad," paljastab ta.

Naiste ja meeste sarnasused või erinevused sõltuvad eeskätt meeste tüübist

"Kõige rohkem sarnasusi leian mina peatükkides 6 ja 7. Kuid põhimõte, et armastusel põhinev suhe koosneb füüsilisest, emotsionaalsest ja käitumuslikust osast, on minu raaamtus toodud kujul küll 100% minu enda välja mõeldud. Kuigi selles osas midagi väga originaalset mõelda on suhteliselt võimatu. Lisaks annan ma nõu, kuidas naine saab kurta nii, et mees teda ära kuulaks, kuidas tullatoime mehe loomupärase sooviga kohe tegutsema hakata ja nii edasi," jätkab Parvet.
Kõige olulisem erinevus on skandaalsel autoril väidetava idee allikaga selles, erinevat tüüpi mehed käituvad erinevalt ning erinevuste ja sarnasuste puhul peab naine hindama nii enese isikuomadusi ja tausta kui arvestama ka mehe tüüpi ning sellest tulenevat.

Ebaotstarbekas olevat teha järeldusi meeste ja naiste kohta tervikuna, sest erinevad mehed võivad käituda erinevalt. Samuti ei paista kõik naised meeste jaoks sugugi ühesugused. "Naistel on meeste silmis käitumisest tulenevad liigid - näiteks kullakaevaja, peotüdruk, ärinaine, paha tüdruk, poisilik tüdruk," analüüsib autor.

Mehed on polügaamsed murdjad

"Oluline on teada, et kui naised suhtes olles pühenduvad kergemini, siis mehed ei pruugi ning on oma põhiolemuselt murdjad, polügaamsed ning motiveeritud pigem olulisusest, tunnustustest ja vaheldusest kui suurest lähedusest. Seetõttu on mehel ka raskem pühenduda ning ma ürgsetest kommetest loobuda ning seda teatud erinevustega iga mehetüübi puhul," lisab Parvet olles veendunud, et näiteks “paha poiss” tüüpi mehed enne 30-ndat eluaastat ei pühendugi.

Kokkuvõtvalt toonistab ta, et raamatul "Seks, Vein ja Kutsikad" on kolm põhilist unikaalset omadust. "Esiteks on selles originaalne ja selge struktuur kõigi suhte- ja suhte-eelsete faaside jaoks. Teiseks vastab see eelkõige küsimusele „kuidas?“ ja annab praktilisi nõuandeid. Kolmandaks peidab see tõde meeste peas toimuva kohta ka teemadel, mida paljud käsitleda ei tihka - meeste valed seksi saamiseks, paralleelsuhted, naistele illusioonide loomine, meeste tegutsemine kaotushirmust lähtuvalt," tutvustab Parvet. "On teatud faktid ja mängureeglid, mida naistel tasub teada ja minu raamatus on need selgelt välja öeldud," lõpetab ta.