TEATER: Jah, Sa lugesid õigesti. Mine ja tuuluta end PÖFFile vahelduseks ka teatris. Liiatigi, et selline imeasi on juhtunud, et ühele homsele Linnateatri etendusele on veel pileteid saada. Seda juhtus viimati küll eelmisel sajandil!

TV: Jälle on käes lotokolmapäev, nii et kell 20.00 Kanal2 peale ning ära unusta, et lotopileteid saab osta vaid kella 18.00ni!

SOODNE OST: Kes ütles, et kohvipakk maksab Soomes vähem kui Eestis? Ei ole tõsi. Mine Säästumarketisse ja osta 3.19 euroga terve kuu kohvivaru kokku!

KONTSERT: Ei saa me üle ega ümber sellest Rock Cafest. Jälle tuleb hea muusika ootuses sammud sinnapoole seda, kuna esineb Dagö!

ILM: Ilm püsib jätkuvalt soe ja niiske...ja sombune ja udune. Ja lisaks kõigele nüüd ka veel tuuline. Nii et pane triikraud tasku, et tuul ära ei viiks ning muretse endale korralik vihmavari, mis sügismarus tagurpidi sassi ei läheks. Täpsemalt uuri SIIT

HOROSKOOP: Sõnni jaoks on nädala selgroog küll murtud - Sina tahad nimelt pidu panna! Teised tähemärgid, hoidke end Sõnnide eest, need jooksevad täna sarvi maha. Muud huumorit loe SIIT.