"Esiteks - n-ö staarid ehk siis need tuntud inimesed, kes tantsima on kutsutud, ei saa sentigi. Kogu see kohutav töökoormus - ja usu, ma olen näinud, mis tööd seal tehakse, tehakse läbi heast tahtest vms iganes sõna siia sobib. Nii et see on staaride poolt tõesti puhas heategevus, pöidlahoidjad nende aega ja vaeva helistades kinni ei maksa.
Ma ei tea, kas staarid mujal riikides saavad raha aga jah, Eestis mitte. Ja ma arvan, et see on õige," usub allikas.

Lisaks selgub, et kostüümide jaoks on staaridele (ka treeneritele) väidetavalt ette nähtud mingi summa ning kui see ületab etteantud summat, tuleb ka see vahe endal kinni maksta.
Meestel ei olevat probleeme, nende kostüümid ei ole kunagi nii kallid, kuid naistel küll.

"Treenerid saavad veidi raha - aga minu teada on see rahasumma väga väike - eriti arvestades, mis saavad treenerid näiteks Soomes, rääkimata Inglismaast," on allikas kindel.

"Eestis on ette on nähtud aga mingi suht väike rahasumma igapäevaseks treeninguks, mis peab siis hõlmama trenni kui saali üüri, kuid reeglina sellega välja ei tule. Kui tahetakse rohkem treenida, peab staar selle omast taskust kinni maksma."

Põhiliselt töötavat treenerid selleks, et enesele reklaami teha: "Fakt on, et peale saadet on nad ju alati saanud rohkem õpilasi (kui nad on tantsuõpetajad), samuti kutsutakse esinema."

"Kindlasti on hästi tasustatud saatejuhid ja usun, et ka kohtunikud," teatab allikas lõpetuseks.