"Me olemegi nagu küla, kui me hallides esineme, siis on tegelikult isegi väiksem hulk tehnikat ja personali kaasas. Kui telgiga reisime, siis võib seda juba väikeseks linnaks nimetada," rääkis Publikule tsirkuses esinev akrobaat Bachor Zbigniew.
Tallinnasse saabuvad nad nimelt halli tehnikaga.

Rätsepatöökojas tegutseb hoolsalt Tanja, kelle vastutusel on tervelt 3000 Montrealis valmistatud kostüümi. "Igal esinejal on kaks kostüümi ja veel kolm tagavara-kostüümi," räägib ta.
Et kostüümid täpselt selga istuks, on nad kaasa toonud ka oma pesumaja, mis peseb usaldusväärsete masinatega ja kindlatel temperatuuridel.

Olulised on ka artistide jalanõud, sest need peavad esinejal igasugustes asendites, hüpetel ja maandumistel kindlalt jalas püsima. Seetõttu on neil kaasas ka kingsepatöökoda, kus kingsepp Rebecca lisaks muule värvib enne igat etendust jalanõud üle.

Esinejad peavad pidevalt olema füüsilises tippvormis ja seetõttu on neil kaasas ka korralik jõusaal, mis teeb mõnele väiksemale spordiklubile raskusteta silmad ette! Tähelepanu väärib ka üks huvitav jalgu laiali kiskuv aparaat (vt. fotosid).

FOTOD: