Varase jõulukingitusena tulevad piletid müügile Ticketpro internetipoodi, müügipunktidesse ning Eesti Kontserdi kassadesse juba neljapäeval, 1.detsembril kell 10.00, tegu on ainsa kontserdiga Baltimaades, mistõttu on kohtade arv piiratud ning seisupileteid ei müüda.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba alates homsest, 29. novembrist.

Tuur kannab nime «The Crazy Love Tour», mis on laulja senise karjääri suurim, olles pühendatud tema viimasele albumile «Crazy Love», lisaks tulevad esitusele ka tõlgendused vanakooli klassikast, millega Bublé tuntust ongi kogunud. 

Bublé on oma karjääri jooksul müünud üle 35 miljoni plaadi ning pälvinud hulgaliselt muusikaauhindu, sealhulgas World Music Award, American Music Award, Juno Award, Canadian Smooth Jazz Award, National Jazz Award, Meteor Award, Echo Award ja kolm Grammy auhinda.

«Olen veendunud, et esinemise juures on hea vokaal kõige olulisem, kõik ülejäänu on nii öelda kauba peale», on Michael Bublé ise oma esinemiste kohta öelnud, lisades, et kontserdile tulles peaks olema valmis paar tundi eemal viibima. "See show on grandioosne, filmilik ja samal ajal pakub väga intiimset kogemust. Ma ei jõua oodata, millal saan esineda kohtades, kus ma kunagi käinud pole», lisas Michael Bublé, kes astub Tallinnas, Saku Suurhalli lavale koos 13-liikmelise bändiga.

Piletihinnad algavad 59 EUR.

Vaata ja kuula ka Bublé stiilinäiteid: