"Võin tõsimeeli väita, et Eesti riigis tegutseb üks tõeline sopaportaal nimega Gossip.ee!" vihastab Kati Toots, kelle sõnul pole sellest väljaandest mitte keegi ei temalt ega Jaanilt kommentaari küsinud.

"Eile pärast tantsuvõistlust helistas mulle õde, kes teatas, et selline artikkel on ilmunud. Mulle tundus see täiesti uskumatu, kuna just olime rõõmsalt koos Saku Suurhalli tantsuvõistluselt lahkunud ja õnnelikud selle üle, et tükk aega pole keegi meist midagi negatiivset kirjutanud," jutustab Kati. "Ju hakkas see kellegi hinge kriipima," arvab ta.

"See Helena-Reet Ennet, kes Gossipit toimetab, võiks ükskord oma tegude eest vastust ka anda. Olen talle mitu korda helistanud, aga ta ei suvatse vastu võtta," jätkab ta. "Sellist laimu ei saa niisama kergekäeliselt levitada, eksole!"

Kati sõnul on kõige kahtsusväärsem, et sääraseid artikleid loevad ka vanemad inimesed, perekonnatuttavad ja teisedki, kes on šokeeritud ja üllatunud ning kumbki ei jõudvat igaühele ükshaaval kinnitada, et kõik on korras.

"Jaan on kord juba selline viisakas inimene, kes väljas käies hoolitseb seltskonnas viibivate naisterahvaste eest võrdselt, vaatab, et neil oleks kõik olemas, klaasid täidetud ja tuju hea," kiidab Kati uhkusega. "Kui mõni sõbranna või neiukene hakkab seetõttu mõtlema midagi enamat, siis on see tema probleem ning kahju, et sellised asjad nõnda lihtsalt vihjena üles korjatakse."

"Lõppude lõpuks olen mina Jaanile ikkagi piisavalt hea naine, et ta mujale ei vaataks!" lõpetab Kati.