"Siin ei ole mingit küsimust, kas ma jätkan pärast saadet trennis käimisega. Loomulikult! Füüsis on väga palju paranenud!" kiidab Kaarel.

Siiski on füüsisega ka teatud probleeme. "Hetkel istun murtud roidega kodus. Eks ta paraneb, aga naerda ja köhida ei ole mõnus. Vasakul küljel magamine on praktiliselt võimatu," kirjeldab ta.
Kaarel Kose: Helsingi linnavalitsuses vaadati suht kahtlustavalt, kui ma silm rullis, sinise näoga sisse astusin.

Lisaks murtud roidele sai ta 30. oktoobril ka kõvema obaduse kulmu pihta.
"Ei tasu vastase põlve oma kulmuga rünnata - kulm osutus õrnemaks. See oli oma rumalusest tehtud trenniõnnetus, mis võttis kohe enesekindluse nulli peale," räägib Kose.
Traumapunktis tehti ta kulmule kolm õmblust ning lõplik visuaalne kahju selgus alles päev hiljem, kui Kaarel sõitis Helsingisse tööseminarile.

"Helsingi linnavalitsuses vaadati suht kahtlustavalt, kui ma silm rullis, sinise näoga sisse astusin," muheleb mees.

"Vigastused tulevad sellest, et väikse kogemustepagasi pealt ei oska ennast hoida aga üritatakse täie rauaga, et matšides valmis olla. See hulk vigastusi just spordi propageerimisele kasuks ei tule," on ta veendunud.
Ta usub, et "Ringikuningas" võiks lisaks matšidele rohkem treeningutes tehtut näidata.

Taipoksi juures üllatas teda see,kui raske on tehniliselt talutavalt vajalikke liigutusi järgi teha: "Nooruses vaadatud karate-, poksi- ja muudel löömafilmidel polnud mingit efekti. Alguses oli üllatav, kui armetult kõik välja kukkus."

Treening treeninguks, kuid matširingis kehtivad hoopis teised reeglid.
"Psüühika on väga oluline. Kui sinust nõrgem vastane on psüühiliselt üle, on võit tema. Lisaks on uskumatu, millist võhma matš nõuab. Esimene matš oli mu elus tõenäoliselt kõige raskem võhma koha pealt," meenutab Kose.