Anna Levandit ja tema treener Mairold Millertit vaadates tundub, nagu polekski neil seljataga nädalatepikkused rasked trennid. Väsimust ei paista kusagilt ja omavahel visatakse nalja reipalt nagu alati. "Ega meil trennis igav küll pole," räägib Mairold, "Mõlemad teeme pulli, ütleme asju karmimalt ja minu temperament lööb aeg-ajalt välja. Aga Anna õpib väga kiiresti, see on küll kindel!"

Anna sõnul on finaalieelne tunne lahe ja pole ka ühtki vaevavat vigastust. "Ma tegelikult ei julge öelda, et pole ühtki, sest paar päeva on ju veel aega. Aga seda ma ütlen, et lihased annavad väga tunda," räägib ta. Mairold lisab, et see pole mingi ime, kuna eelseisva saate showtantsu osa sisaldab ohtralt tõsteid. "Eile me lõpetaime trenni kesköö paiku ja ma olin selleks hetkeks teinud 10 tundi järjest trenni...ainult tõsted, tõsted, tõsted. Lõpuks oli nii, et iga liigutuse peale jooksid lihased kokku ja mõtlesid, et issand jumal, kuidas valutab," naerab ta ja kinnitab, et neil on väga põnev kava.

Võidu peale pole Anna enda sõnul kordagi mõelnud ei alguses ega ka nüüd. "Ma lihtsalt teen ja teen ning ei mõtle tulemuse peale. See on show, mitte võistlus ning kui aus olla, siis ma isegi ei tunne sadade tuhandete televaatajate pilku endal, vaid näen ainult lauas istujaid, kaameramehi ja kohtunikke. Selles mõttes oli näiteks Saku Suurhallis palju huvitavam tantsida," jutustab ta vihjates eelmisel pühapäeval toimunud International Cup võistlustantsushowle.

Trennikoormus on viimastel nädalatel oluliselt kasvanud, sest alates hetkest, mil pidi esitama mitu tantsu, on tulnud teha iga päev kaks trenni, üks hommikul ja teine õhtul. Tavaelu tegemisi ei saa aga kõrvale jätta. "Ega elu ei saa seisma jääda sellepärast, muidu oledki pärast pankrotis, uisukool laokil ja õpilased laiali. Seda ma aga endale lubada ei saa ning kohe pärast tantsusaadet pean olema hommikul kell 9 Spordiametis koosolekul. Nii et ilmselt pärast afterpartyt otse lähengi," naerab Anna.

Vaata Anna ja Mairoldi trennigaleriid!