Pärast pea 30 aasta pikkust karjääri, mille jooksul on saavutatud ülemaailmne kuulsus, sai Guns'n'Roses lõpuks ometi Rock and Roll Hall of Fame'i, kirjutab Huffingtonpost.

Ansambel, mis moodustati juba 1985.aastal, astus üle selle läve koos Beastie Boysi, Donovani, Laura Nyro, The Small Faces/The Face'i ning järgmisel suvel tervele Eesti rahvale esineva Red Hot Chili Peppersiga.

Guns N' Roses sai tuntuks 1987.aastal, mil sinna kuulusid solist Axl Rose, kitarristid Slash ja Izzy Stradlin, bassimees Duff McKagan ja trummar Steven Adler. Nüüd on ainsaks algseks liikmeks endiselt Axl Rose, kes teeb muusikat koos klahvimeeste Dizzy Reedi, Chris Pitmani, kitarristide Richard Fortuse, Ron Thali, DJ Ashba, bassist Tommy Stinsoni ja trummari Frank Ferreriga.

Pärast seda kui algkoosseis 90ndate lõpus lahku vajus, on palju räägitud taasühinemisest originaalkoosseisus vähemalt autasustamistseremoonia jaoks. Nad on läbi aegade olnud bänd, keda süüdistatakse liigses agressiivsuses, homofoobias ja rassismis. Ühtlasi olevat nad liiga aldis promoma ebatraditsionaalset seksi ning narkootikumide tarbimist.

Rock and Roll Halle of Fame'i auhinnatseremoonia toimub 14.aprillil 2012 Clevelandis.

Kallis lugeja, avalda kommentaarides, millises koosseisus Sa Guns'n'Roses'st lugu pead?