Koostöö Microphone Recordsiga jätkub

Publiku küsimusele, kas tüli on nüüdseks vaibunud ja kuidas Jana end tunneb, vastab neiu rõõmsalt ja rahulikult, et ei kavatsegi laskuda vaidlusse inimesega, kes tema ellu ei puutu. "Jätkan koostööd Riia stuudioga Microphone Records ja kõik eelnevad halvad tunded on seljataha jäetud. Minuga on kõik hästi ja soovin kõigile ilusatele inimestele veel ilusamat jõuluaega ja rohkelt armastust!"

Neile südamlikele soovidele lisab Jana nõunik Imre Kaas, et mingit tüli pole olnudki. "Oli vaid üks mees, kes tahtis olla Jana produtsent, kuid sellest ei tulnud midagi välja," kinnitab Kaas veendunult. "Kogu tüli on üles keeratud just selle ühe tegelase poolt, kes saatis meediale pressiteate, kus nimetas Janat lohakaks kokkulepete eirajaks," jätkab ta.

Laimamine tuleb ringiga tagasi

Kaas lisab, et ideaalis poleks Jana üldse soovinud sellele teemale tähelepanu pöörata, kuid antud olukorras ei jäänud enam muud üle. "Teatud rünnakutele lihtsalt tuleb vastata, eriti kui need on niivõrd labased," selgitab Kaas edasi ning rõhutab, et Jana pole seekord rikkunud ainsatki lepingut ega kavatse seda teha.

Imre Kaas, kes muusikutega tihedalt suhtleb, on Jana varasemate arusaamatustega kursis. "Eks pisikesi "hõõrumisi" on alatasa, kuid üldjuhul sellist musta pesu ikkagi meedias ei pesta. Ühele intelligentsele produtsendile on selge, et oma artisti avalik mustamine tuleb hoopis talle endale ringiga tagasi," avaldab Kaas ebausaldusväärse ja edutu produtsendi valemi.

Produtsent on muusikule vajadusel nii ema, isa kui vend

Jana ja Imre leiavad, et põhjused muusikute ja nende esindajate vahel on põhjustatud mitmest asjaolust. "Produtsendi ja artisti vahelised tülid on eeskätt põhjustatud rahast, kui keegi muutub liiga ahneks. Teiseks põhjuseks on erinevad vaated muusikale, mida toodetakse," selgitavad nad.

"Üldiselt on muusikud paindlikud ja nendega lõplikult tülli minna oskavad vähesed," muigab Kaas."Hea produtsent on artistile vajadusel ema, isa ning venna eest ja räägib oma hoolealuse välja igasugusest situatsioonist. Kui artisti ja produtsendi vahel valitseb hirmuõhkkond ning labasused, ei saagi sellest koostööst midagi head sündida," lõpetavad mõlemad kui ühest suust.