Stuudio leidis kuni 8. detsembrini Rocca al Mare keskusest ning alates 10. detsembrist kolis salvestusstuudio Viru keskusesse, kus ta jääb kõigile külastajatele avatuks 23. detsembrini.

Salvestusstuudios on võimalik kvaliteetselt lindistada oma lugu, mille võib soovi korral esitada ka aasta lõpuni kestvale koolikonkursile „Philips ja The Sun väljakutse”, kus Philips & Tanel Padar kutsuvad kõiki muusikasõpru osalema konkursil uute talentide leidmiseks. Osalejatelt oodatakse konkursile nende loodud originaalheliteoseid. Heli võib luua mistahes viisil — kasutades oma häält, käsi, jalgu, erinevaid abivahendeid, muusikainstrumente jne. Olulisim märksõna teose loomisel on HELI ja võidutöö tingimuseks on, et ta oleks HUVITAV ja LOOV.

Salvestusstuudios lindistatud lugudest kahega osaletakse juba ka „Philips ja The Sun väljakutsel”:

Lõppvõistlus toimub detsembris, kus eelnevalt selgunud 20 finalisti — 10 enim hääli saanud ja 10 Tanel Padari poolt valitud osalejat esitavad oma heliteosed otse. Konkursi peavõitja kuulutavad välja The Suni liikmed, kellega bänd korraldab tõelise stuudiosessiooni ning annavad võimaluse salvestada oma loo koos The Suniga. Lisaks võidavad kolme enim hääli saanud video omanikud Philipsi MP3 mängijad. Loe lisa: www.philipssound.ee