Keegi pole Tõnu Lindretilt midagi küsinud

Tõnu Lindreti ajalugu on üksjagu kirju, ent üks on selge - mees tegeleb demode tootmisega projektipõhiselt ning seejärel lugude produtseerimisega. Seetõttu ei saa teda nimetada ühegi artisti produtsendiks, kinnitab ta ise. "See on uskumatu, kuidas Jana Kask ja see Imre Kaas, keda ma absoluutselt ei tunne, suudavad toota iga päev umbes 3 libauudist minust ja seda absoluutselt igas uudiskanalis," imestab ta ning asub omapoolsele selgitustööle.

Tõnu Lindret tunneb end nimelt vägagi kõrvalejäetuna, sest  olgugi, et temast kogu tüli alguse saigi, siis on sellekohaseid kommentaare jaganud üknes Jana ja Imre. Ning seda ei saa eitada, sest on ju kõigi meie kuuldes Jana Kask Tõnult kommentaaride küsimise nii ETV kui R2 otse-eetris, Facebooki ja trükimeedia vahendusel ära keelanud! Kõige selle kohta on Lindretil oma arvamus: "Kogu see lugu on ühepoolne pseudomürin ja keegi pole siiani pidanud minu arvamust millekski!" kurjustab ta.

Jana Kask on varas?

"2. detsembril teatas Jana Kask e-kirja teel, et ei soovi enam koostööd teha. Kuna meid seob Janaga ainult 2 projekti - laulud "Feel The Vibe" ja „Miks“, mille esitlused ja lindistused olid minu poolt kokku lepitud ja teostatud, siis olin neile ka vastavat reklaami teinud. Kui Jana aga koostööst loobub, siis ei saa nende lugude esitamist sellisel kujul ju toimuda, eks?" põhjendab Lindret oma edasist käitumist.

Kuna aga Jana Kask väidetavalt ikkagi Lindretiga koos salvestatud demosid oma esinemistel kasutab, kas saab seda siis varguseks nimetada? "Muidugi saab!" põrutab Lindret. "Miks mulle muidu mitte pole enam sõna antud? Ta lihtsalt ei taha, et keegi saaks teada, et ta valetab absoluutselt igal ajakirjanikul suud ja silmad täis!" jätkab ta. "Microphone Records on muide minu laulu levitaja ja koos Janaga neil vähemalt minu teada mingit koostööd ei toimu," lükkab ta ümber väited, nagu teeks Jana endiselt Microphone Recordsiga koostööd.

Lindret käsi südamel: Ma ei valeta!

"Kuigi mõlemad materdatavad mind meedias nii, et tolmab, siis paraku minu pöördumistele kumbki neist ei vasta," jätkab Lindret. "Nad ei ole suvatsenud mitte ühelegi kirjale ega kõnele reageerida. Kui neil oleks südametunnistus puhas, kas nad teeks nii? Teate, mina arvan, et nad lihtsalt kardavad vastata, kuna neil pole millelegi toetuda!" põrutab "libaprodutsendiks" tembeldatud mees.

Üleüldises emotsioonide tulvas puistab Lindret, et teda häirib kõige enam see, et teda valetajaks tembeldatakse. "Ma arvan, et selliste väljaütlemistega teevad Jana Kask ja Imre Kaas endale lihtsalt häbi!" nendib Lindret. "Microphone Recordsi omanik on kogu selle jama peale väga vihane, sest väited nagu ta oleks minuga seal stuudios kohtunud ja tülli läinud, ei vasta tõele nagu ka väga paljud muud asjad," lõpetab ta selleks korraks ning lisab, et see pole viimane kord, kui me temast kuuleme.

Kisub põnevaks, Publik jälgib mängu!