"Põhjus, miks Jana Kask ei suuda teha koostööd ühegi, Eesti "produtsendiga" on tegelikult väga lihne. Jana Kasele ei ole Eestis väärislist ega sobivat produtsenti ning manageri, produtsenti kes suudaks Janat võtta sellisena nagu ta on, Staarina.

Eesti muusika produtsendid ja managerid peaksid lõpuks leppima ühe väga tähtsa faktiga - Produtsent ei palka artisti vaid artist palkab produtsendi ja manageri. Artist on see, kes toob produtsendile ja managerile leiva lauale-seda raske tööga öistel lavalaudadel ning oma häälematerjaliga.

Eestis ei ole kahjuks veel tänaseni muusikaprodutsenti ja manageri, kes seda nime vääriks. Seda tõestab ka tõsiasi, et juba pikemat aega on väga suur osa eesti artiste ning lauljaid ise enda produtsendid ja ühtlasi ka managerid.

Jana Kask Eestis võimekas lauljatar mis annab temale ka täieliku õiguse produtsenti ning manageri valida või neid vajadusel ka vallandada. Ilmselgelt on Jana Kask, tehes mitmete produtsentidega koostööd, aru saanud, et temale ei ole siin Eestis väärilist produtsenti ja mis siin salata, peab tõdema, tal on õigus."

K.Mölder

Kallis lugeja, kas oled Kerdoga nõus?