Lindreti nõudmised on arusaamatud

"Minu jaoks arusaamatu, mis asja see mees võitleb," imestab Kaas, sest tema sõnul laekub Lindretile autoritasu iga kord, kui "Feel The Vibe"'i esitatakse. Mis puudutab aga lugude kasutamist, siis ei saa Kaasi sõnul keegi nende esitamist keelata. "Lisaks on Jana veel ise ka "Feel The Vibe" autor ja Lindretiga ühel pulgal," nendib ta.

Küsimuse peale, kas neil siis mingit lepingut polnudki, vastab Kaas: "Ma kinnitan, et mitte mingit lugude kvaliteeti puudutavat lepingust pole olemas ja tal pole mingit õiguslikku alust midagi nõuda." Ta jääb endale kindlaks ning nendib, et Lindretiga ei soovita suhelda seetõttu, et tegu on inimesega, kes endale oma jutust ja tegudest absoluutselt aru ei anna. "Kas keegi kujutaks ette kohtuvaidlust, kus on arutluse all loo autoriõigused ja siis hakkab üks osapool nõudma vastust sajale asjassepuutumatule küsimustele? Ta ei saa absoluutselt aru, milline on tema pädevus," jätkab Kaas.

Labasus ei vii sihile

"Ta arvab, et labasus on äge ja käibki produtsendiametiga kaasas, kuid nii see tegelikult pole!" kinnitab Kaas ja leiab, et olukorras, kus Microphone Records on lahvatanud skandaalist väga üllatunud, ei usu ta iialgi, et koostöö Janaga võiks lõppeda. Halva mulje olevat endast jätnud hoopis Tõnu. "Oluline on Jana ja tema hääl, mitte keegi Tõnu Lindret. Ega Tõnu seal edaspidi laulma hakka," muigab ta.

Lisaks tahaks Imre Kaas veel rõhutada seda, et laulu "Feel The Vibe" õigused kuuluvad MicRec stuudiole ning Lindretil pole juriidiliselt mingit alust Jana Kasele midagi keelata. "Põhimõtteliselt ei seo stuudioga seda meest miski. Kui ta oleks läinud mõnda Eesti stuudiosse ja seal Jana Kasega loo lindistanud ja hiljem levitanud infot, et stuudio ei taha Janaga enam koostööd jätkata, siis poleks tal tegelikult mingit õigust selle stuudio nimel rääkida," võtab Kaas oma vastuargumendi kokku.