Pseudorahe las jätkub

Tõnu Lindret: Sooviksin öelda ainult ühe korra ja siis võib pseudorahe jätkuda Imre Kaasi ja Jana kase poolt lõpmatuseni.


3.dets algas meeletu süüdistustega pommitamine ELU 24 ( Minu arvamust ei soovitud kuulda ei Elu24 ega ETV Ringvaates, sest ei olevat aktuaalne)


Tõnu Lindret on lekitanud valeinfot Jana Kase poolt mainitud klubidele, et tema esinemised jäävad seal ära, et ma olen nimetanud ennast Jana kase produtsendiks, et ma olen lekitanud infot koostöö lõppemiset MicRec iga, et Jana Kask käis MicRec plaadifirmas, selle stuudios ja kohtus seal plaadifirma omanikuga, Jana Kase ja MicRec i koostöös valmib FR Davidi duett, mina olen keelanud esitada laulda Feel The Vibe, et 5 tundi olime stuudios ja lubasin tankiga üle sõita jne jne. Kogu selle JAMA kohta olen küsinud Imre Kaasilt ( ei ole kunagi kohtunud ega ei tea kes ta on) ja Jana Kase käest kirjalikult, et millele nende väljaütlemised toetuvad? Vastust ei ole, sest Imre arvab, et süüdimatule matsile ei olegi vaja vastata. Tegelikult ei saagi vastata, sest see on mõlema vaimuvili. Milleks see kõik? Ei tea

Jana käis "erastuudios", mitte MicRecis

Lugu on lihtne: Pakkusin Janale laulda oma projektis. Jana oli nõus ning see sai salvestatud Riias "erastuudios" Mina ei ole Jana Kasega kunagi käinud MicRec is ega ka selle olematus stuudios. See on Jana väljamõeldis. 25 nov läksime uuesti Riiga "erastuudiosse" kus olime 2 mitte 5 tundi, kus ei viibinud plaadifirma omaniku ega sõitnud ringi tangid. Jana üritas sisse laulda dueti oma osa ning ma saatsin selle FR Davidile kuulata, sest master pidi valmima Prantsusmaal, mitte MicRecis. Sain ka vastuse kriitikaga ja et kui uuesti sisse laulda, siis võib asi käiku minna. Edastasin info Janale , millele järgnes vastus, et Jana ei näe mõtet edasi koostööd teha. Siis aga hakkas meeletu orkaan, millest ma siiani ei ole aru saanud.


Lühidalt Jana Kask ei ole MicRec is kunagi käinud ega näinud ja antud plaadifirma on singli "levitaja" ainult. Koostöö MicRec ga FR Davidiga duetist on ka vale, sest MicRec ei tegele sellega ega ei ole ka kunagi tegelenud. See on kõik Jana Kase ja Imre Kaasi ... ei oska kommenteerida. Üldse mingist koostööst rääkida on absurd Jana poolt, sest kogu suhtlus MicRec iga, mida keegi nimetab koostööks, seisneb Jana poolt plaadifirmale saadetud kahest e-mailist, kus ta kaebab minu peale ja millele on ta plaadifirmalt saanud vastuse - “ let’s live in peace”. Samuti on plaadifirma väga solvunud ja pahane, et neid on tõmmatud sisse eesti kollasesse meediasse. Selle kohta on mul kiri plaadifirmast, mille ma võin Jana Kasele ja Imre Kaasile esitada või siis erapooletule ajakirjanikule!

Keegi ei keela "Feel the Vibe'i "esitada


Mina keelan laulda Feel the vibe - Palun laulgu palju heaks arvab, sest tal on CD olemas ning võib teha full playbacki ning see ei ole häbiasi. Lives ta kahjuks seda tõesti teha ei saa, sest tal puudub fonogramm aga las teeb mis tahab!!! Eesti Laul 2012 konkursile minekut ei oska ma kommenteerida (Feel the Vibe) sest see sõltub ainult Janast ja oli tema enda soov! Kuigi mulle tundub, et see jääb ära, kuna ELU24 nad mõlemad tunnistavad seda laulu läbikukkunuks, kuigi kuu tagasi Jana hõiskas Halleluja ja laul on jõudnud IDJPooli Dance Chart kohale nr 8. Miks laulu sõnade ja meloodia autor ise ennast maha teeb, peab Jana Kase enda käest küsima


Sellega loen ma enda poolt teema lõpetatuks ja soovin kõigile häid lähenevaid jõule!