Maailma tsirkusekunsti absoluutne tipp Cirque du Soleil annab Tallinnas esietenduse juba kahe nädala pärast, 28. detsembril. Show produktsioon katab praktiliselt kogu Saku Suurhalli põrandapinna ning lava ülesehitus võimaldab etendust hästi jälgida kõikidelt istekohtadelt, sealhulgas ka pehmetelt klubitoolidelt.

Piiratud koguses pehmed ja mugavad klubitooli istekohad hinnaga 39 eurot asuvad Saku Suurhalli 2. tasandil.

Cirque du Soleil’l on kokku 22 omapärast etendust. Osa nendest on alalised showd maailma suurtes metropolides, nagu näiteks Las Vegases, New Yorgis, Tokyos ja Macaus ning teised tuuritavad aasta vältel üle maailma ringi. Tallinnasse toob Cirque du Soleil oma kuulsaima show «Saltimbanco», mis on täis suurlinna rõõmsaid ja värviküllaseid lugusid.

Klassikalise tsirkuseetendusena, selle parimal kujul, on «Saltimbanco» aukartustäratava artistlikkuse ja väleduse vapustav ja kaleidoskoopiline esitus. Siin näeb rambivalguses ahhetamapanevaid atleetlikke trikke, mida akrobaadid sooritavad ühekaupa ja tervete rühmadena. «Saltimbanco» on kahtlemata ekstravagantne vaatemäng oma silmapaistva väljendusviisiga: eri karakterite kirev lavamäng tõmbab vaatajad kaasa toretsevasse, unistustelaadsesse maailma, kujuteldavasse linna, kus mitmekesisus annab kasvuruumi lootusele.

«Saltimbanco» on värvikas ja hämmastav meelelahutuslik etendus, mida naudib kogu pere.

Maailmakuulus Cirque du Soleil annab Tallinnas, Saku Suurhallis, seitse etendust alates 28. detsembrist.

Etenduste ajad:

28. detsember (kolmapäev)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

29. detsember (neljapäev)

kell 15:00 (uksed avatakse 14:00)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

30. detsember (reede)

kell 15:00 (uksed avatakse 14:00)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

1. jaanuar (pühapäev)

kell 14:00 (uksed avatakse 13:00)

kell 18:00 (uksed avatakse 17:00)

Saltimbanco etendus kestab kokku 2,5 tundi, mille vahele mahub 30 minutiline vaheaeg.

Piletid Cirque du Soleil’ Tallinna etendustele hinnaga alates 29 eurost on müügil Ticketpro internetipoes aadressil: www.ticketpro.ee ja Ticketpro müügipunktides üle Eesti. Lastele kehtivad soodushinnad.