Parun
Parun on teie teejuht Saltimbanco maailmas. Ta on eatu, ajast puutumatu ja teab imelisi lugusid minevikust. Parun on oma musta-valgetriibulise keebi, punaste pikkade kinnastega ja kaabu alt välja väänlevate juustega mõjukas tegelane. Parun arvab, et tal on võimu, aga tegelikult ei ole tal mingit väge. Ta on tobukeste kuningas. Kui ta aga keebi seljast heidab, paljastub tema karakteri teine pool ja temast saab saaki varitsev armuihas saatür. Muretu tegelasena armastab parun veidrikega pidutseda.

Tsirkusepealik
Kollases võimlejakostüümis ning lõbusa rohelise vesti ja keebiga tsirkusepealik käib Saltimbancos uhkelt ringi. Tsirkusepealikule meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja sageli juhtub, et ta tõmbabki tähelepanu endale. Oma võitjanaeratuse ja loomuliku sarmiga pääseb ta tavaliselt puhtalt. Tsirkusepealikule meeldib uskuda, et tal on suur võim, ja selle kinnituseks kannab ka kaasas valitsuskeppi. Tegelikult teavad kõik, et ülemvõim kuulub parunile.

Eddie
Eddie on narr, kloun. Tema on meis kõigis peituva lapse võrdkuju. Silmapaistvat punast mütsi, musta kikilipsu, triibulisi traksidega põlvpükse kandev Eddie lõbustab ennast iseenda mõttemängudega. Ükskõik, mida tal vaja on, ta mõtleb selle välja. Eddie käib meie ja Saltimbanco maailma vahel vabalt edasi-tagasi.

Laps
Iga ühiskonna tuum on selle lapsed ja laps on ka perekonna süda.

Kliki piltidel, et tegelaskujusid suurelt näha!