Retseptid
Esimene eelroog: Tomati- ja mozarellasalat

Vaja läheb:
käputäis kirsstomateid
1 pakk mozarella juustu
Basiilikut
õli
soola
pipart

Valmistamine:
Lõika tomatid ja mozarellajuustu pallikesed pooleks ja aseta taldrikule. Kastme tegemiseks lõika basiilikulehed väikesteks tükkideks. Lisa basiilikule tunde järgi õli, soola ja pipart ning sega saumikseriga ära. Vala kaste salati peale. Kaunista salat basiilikulehtedega.

Teine eelroog: Kodujuustu muffinid
Vaja läheb:
400 g kodujuustu
2 tk muna
125 g võid
2 tl küpsetuspulbrit
2,5 dl nisujahu
1dl riivjuustu
soola

Valmistamine:
Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega kodu- ja riivjuust, munad ja sulatatud või. Lisa segule eelnevalt omavahel kokku segatud sool, küpsetuspulber ja jahu. Sega ning tõsta segu võiga määritud muffinipanni pesadesse ning küpseta ahjus 20-25 min.

Pearoog: Sinihallitusjuustu- ja krevetipasta
Vaja läheb:
150g sinihallitusjuust
1 pk riivjuustu
1 pk külmutatud krevette
4 dl vahukoort
pastat
soola
pipart

Valmistamine:
Keeda pasta ja kurna. Lisa potti pasta hulka tükeldatud sinihallitusjuust, riivjuust, krevetid ja vahukoor. Lisa maitse järgi soola ja pipart. Sega kuni kogu pasta on kuum ning serveeri.

Magustoit: Šokolaadi-ricotta magustoit
Vaja läheb:
250 g ricotta-kohupiimapastat
200 g kondenspiima
100 g tumedat šokolaadi
2 spl kakaopulbrit
1 purk kivideta kirsse

Valmistamine:
Sega kakaopulber ja ricotta kondenspiimaga. Seejärel sulata vesivannil või mikrolaineahjus tume šokolaad. Lisa kondentspiima-ricotta kreemile sulatatud šokolaad ja marjad (võid marjad ka magustoidu peale panna). Sega magustoit korralikult läbi ja serveeri.