Abieluõnn kestis vaid 16 päeva ning selle lõhkemise põhjuseks nimetab staar ise abikaasa Barry Herridge'i sõprade survet. No on alles sõbrad!

Oma ametlikul fännilehel kirjutab Sinead, et Barry sõbrad käisid järjekindlalt peale, et mees ebastabiilsuse poolest tuntud lauljaga suhted katkestaks. "Need inimesed polnud minuga iial kohtunud ja kujundasid oma arvamuse meedia vahendusel kirjutatud artiklite põhjal," kurvastab kiilaspäine lauljatar.

O'Connor kirjutab pikas sõnavõtus, et jätab kõigile õiguse arvata, mis süda soovib ja võtab negatiivse kajastuse paljuski omaks."Ei saa salata, et üheks põhjuseks oli kanepitripp, kuhu Barry kaasa ahvatlesin. Kuid saage ometi aru, mul oli seda vaja, sest ma ei tarvita alkoholi!" õigustab ta ennast.

Samas arvab ta, et mitte ükski tõeline sõber ei peaks kellelegi sääraseid kannatusi põhjustama, nagu Barry sõbrad nende nüüdseks purunenud perele põhjustasid. Paar läks väidetavalt sõbralikult lahku. "Barry on suurepärane mees ja ma armastan teda väga palju," avaldab staar kahetsust.

Nii et ei mingit "jõulukuuse all suudlemist", nagu staar alles hiljuti kuulutas. Tegu on Sinead O'Connori neljanda purunenud abieluga!