Valituks osutunud muusikud on meelitatud. ″See tuli väga positiivse üllatusena, sest ma ise oleksin küll pigem kellegi teise võitu arvanud – näiteks Everti või Stigi, ″ arvab Ott Lepland.

Stig Rästa jällegi oli täiesti veendunud, et kui ta Unistuste Bändi saab, siis pigem kitarristi kui lauljana. "Näen Unistuste Bändis osalemist kui huvitavat ja loomingulist ettevõtmist, mille raames teistelt midagi õppida," kinnitab ta.

Stigi mõtteid jagab ka eesti torupillitraditsiooni hoidev Sandra Sillamaa, kes mängib ansamblites Paabel ja Ro toro. ″Väga põnev, et meid pannakse kokku sundolukorras ja peame mingi tulemi nimel koos töötama,″ muheleb popmuusikast kaugel olev Sandra, kes enda sõnul ei tea, millega teised bändiliikmed tegelevadki.

Ansamblis Ewert and The Two Dragons basskitarristi Ivo Etti jaoks on samuti tegemist uute nägudega. ″Ma isegi ei tunne neid inimesi isiklikult ja pole nende tegemistega kursis, kuid samas ei ole mul otseselt mingit hirmu, sest tegemist on väga heade pillimeestega, ″ imestab Ivo.

Klahvpillide eest hoolitseb instrumentaalbändi Violina produtsent ja pianist Mihkel Mattisen ning rütmi hoiab trummipulkadega kindlalt peos Lenna bändiliige Reigo Ahven. ″See rahva valitud folgi twistiga popbänd on üsna lähedal minu enda Unistuste Bänd number kahele,″ ei välista Reigo ka koosluse pikemaealisust ning lisab, et mõte õritab ta meeli ja liblikad lendlevad kõhus.

Aastahiti maratonsaade algab 6. jaanuaril Raadio 2 eetris kell 12 ja ülekanne ETVs kell 19.00.