Tuntud headuses Smilers ja ameerika tantsumuusika diiva Kym Mazelle esinevad mõlemad eraldi kontsertidega Apollos. “Hetkel pole veel artistidele ühise esinemise suhtes pakkumist tehtud, kuid me kaalume seda,” kommenteeris taolise erilaadse koosluse ühele lavale toomist kontserdi korraldaja Sten-Erik Jantson.

Neli albumit välja lasknud Kym Mazelle’i kuulsaim lugu on tantsuline remiks loost “Young Hearts Run Free”, mis oli filmidirektor Baz Luhrmanni legendaarse kassafilmi “Romeo + Julia” suurim hittlugu.

Kym Mazelle aka Kimberley Grigsby sündis 1960. aastal USA Indiana osariigis ning alustas lauljakarjääri 1988. aastal. Tema esimesed singlid “Wait” ja “Useless (I Don’t Need To Know)” murdisd suurelt läbi eelkõige Suurbritannias. 1990te r’n’b- ja soulitäht Soul II Soul-iga salvestatud lugu “Missing You” tagas Mazelle’ile aga juba ülemaailmse tuntuse.

Mahlaka räälepagasiga Kym Mazelle on osa võtnud arvukatest Suurbritannia menukaimatest telesaadetest ning on tantsumuusika vaieldamatu ikoon nii Euroopas kui Ameerkas. Tema hetkeks viimane album ilmus 2005. aastal.