Nii on näiteks seoses Kultuuripealinn 2011 rahastamise skandaaliga langenud endise sihtasutuse juhi Mikko Fritze maine, EKA uue maja ümber keerlenud segadus on tõstatanud rahva hulgas küsimuse, kas Signe Kivi oma ametisse ikka sobib. Rahvas kahtleb poliitikutes Andrus Ansipis, Edgar Savisaares ja teisteski erinevates tipp-poliitikutes, kes erinevate korruptsioonisüüdistuste tõttu on lausa oma ametipostidelt tagasi astunud. Ning kas mäletate veel, et praegu staarvargaks tembeldatud Anna-Maria Galojan juhtis kunagi lootustandva noorpoliitikuna Eesti Euroopa Liikumise Sihtasutust

Hoopis teine kategooria on tegelased, kes rahva silmis on positiivselt muutunud. Näiteks Jan Uuspõld ja Imre Kaas on joomise maha jätnud, Kirsti Timmer on end "Kodutunde" saatega paljude südametesse poetanud ning Anu Saagim, kes viimasel ajal oma eraelu kohta avameelseid ütlusi annab, on näidanud rahvale enda pehmemat poolt. Kunagi pidutsevaks rullnokaks tembeldatud Ott Lepland on siledaks poisiks sirgunud, laulab nagu ööbik ja töötab nagu orav rattas ning kunagi ajakirjanike vähisurma mananud Marko Matvere on ümbermaailmareisikaaslase Jaan Tättega tõeliseks rahvuskangelaseks kasvanud.

Üle jäävad veel need, kelle tegemiste peale tahaks lihtsalt õlgu kehitada. Olgu selleks siis Evelyn Sepp, kes pideva terava kriitikaga teiste aadressil endiselt jäänud rahva silmis "takso-poliitikuks", Getter Jaani, kes pole inimeste silmis enam ammu süütu ja armas, vaid pigem perelõhkujast meesteõgija ning Ott-Sander Palm, kes on kindlalt üks üldususe poolt kõige enam jälestatud värske kuulsus. Tanel Padar on veidra käitumisega ära teeninud käsitlematu pidutseja tiitli ning eelmise aasta Eesti Laulu 2011 ebaedu ei teinud ka Heidy Purga korraldusvõimele rahva silmis erilist komplimenti. Ning ükskõik, mida perekond Ilvesed ei teeks, ikka on inimeste hambus Ärma talu ning presidendiproua spordi- ja kokandusharrastused.

Kallis Publiku lugeja, põhjenda oma valikut kommentaariumis!