Kandis iga ilmaga kasukat

Pärast esileediks saamist oli Evital käsutada kujuteldamatult suur hulk raha. Esiteks lõi ta sotsiaalabi fondi, kus ei peetud kunagi arvet, kui palju raha tuli ja kuhu see läks. Lisaks võttis Evita 20% riigi loterii kuludest. Nagu sellest veel vähe oleks - avalikest fondidest laekus tema rahakotti miljoneid peesosid riigi eraldiste näol. Nii sai Evita osta endale kõike, mida hing ihaldas.

Nõrkuseid oli Evital ohtralt. Esmalt riided - ta ei kandnud avalikel üritustel mitte kunagi ühte ja sama kostüümi. Tema rõivad andsid maailmas kõvasti jutuainet. Riideid vahetas esileedi aga koguni neli-viis korda päevas.

Teiseks jumaldas Evita karusnahka. Ta kandis olenemata ilmas naaritsakasukaid ja sooblinahku. Aastal 1947 õnnestus tal oma kurikuulsal vikerkaareneel Euroopas kanda palaval suvepäeval naaritsakeepi ...

Mida rohkem, seda uhkem

Evita investeeris palju raha oma juveelikollektsiooni ja oli kuulsa juveliifirma Van Cleef&Arpelsi kuldklient. Mõistagi oli iga kostüümi juurde Evital ka sobiv teemant-, smaragd- ja safiirehete komplekt.

Tema kostüümide revääril ilutses sageli uhke orhidee, mis oli tavalisest lillest tublisti suurem ja koosnes läbipaistvatest briljantidest. Prossi hind oli veerand miljonit dollarit.

Lisaks pakkus Evita kõneainet kingadega, mida kaunistasid kalliskivid.

Reis Euroopasse muutis Evita stiili ja raha hakkas veelgi enam minema. Nimelt hakkas Evita riideid tellima Pariisist. Teda köitis Diori ja Balmani looming. Moerõivastele laristas ta üle kümne tuhande naela aastas.

Jääb igavesti saladuseks, palju Evita riietele, kasukatele, juveelidele ja kingadele kulutas. Kõigest 33aastasena suri Argentiina mõjukaim naine emakakaelavähki.