"Minu arvates on siin tegemist lihtsa kurjategijaga, kes on oma karistuse kätte saanud ning kes peab selle ära kandma ja kogu lugu," rääkis Laanet eile Delfile. "Tegelikult on kõik võimalused olemas ja küsimus on probleemi lahendamises ning ma arvan, et justiitssüsteem näeb ka seda samast vaatevinklist, et tegemist on lihtsa kriminaalkurjategijaga ja temaga käitutakse vastavalt sellele, kuidas on võimalust," lisas ta juurde.

"Lihtsaks kurjategijaks" nimetamine vihastab aga Galojani. "Laaneti-sugune miilits näitab sellise lahmimisega lihtsalt oma arrogantsust. Kui ta oleks pädev midagigi kommenteerima, siis oleks ta saanud õppida õigusteadust ikka Tartu Ülikoolis, mitte ühepäeva ülikoolis nimega Concordia, mida pole enam olemaski!" kurjustab Anna-Maria põlglikult.

"Mul on kahju Laanetist ja tema suurhullustusest. Kasvõi oma Hummeriga uhkustamisega näitas ta välja, et see on tema jaoks olulisem kui töötegemine. Ta ju kuulutas hiljuti terve Eestile, et temast saab EUROPLi ase-esimees, aga mehe kandidatuuri isegi ei võtnud arvesse. EUROPOLis töötavad targad inimesed ja Laaneti sugune oinas teeks organisatsiooni mainele suurt kahju! Hale mees, kes jääbki tuntuks oma kalli auto ja EUROPOLi luuseri maine poolest!"