See, et ülikuulus lauljatar Whitney Houston viina- ja narkokuradi käes vaevles, teadis terve maailm. Seetõttu pole ime, et tema surma peamiseks põhjuseks peetakse meelemürkidest vaevatud organismi üles ütlemist. Samas...mitmed anonüümsed allikad on suu lahti teinud ja pajatavad skandaalseid lugusid. Üks võimalik variant on vanni uppumine!

Üks sahistaja jutustab väljaandele TMZ, et kohe pärast seda kui Houston hotellitoast meelemärkusetult leiti, suleti terve korrus momentaalselt. Pärast korduvaid elustamiskatseid, kuulutati staar kell 15.55 surnuks. Hinge vaakuva staari leidis ta ihukaitsja pudelite ja ravimipurkide keskelt vannist kõigest paar tundi enne oma esinemist Grammyde auhinnagalal. Staari tütart Bobbi Kristinat ei lastud oma ema laiba juurde, et hoida teda närvivapustusest. 19-aastane neiu karjus ja märatses, kuid politseinikud jäid endale kindlaks.

Kuigi nähtavaid jälgi võitlusest või kõrvaliste isikute juuresolekust polnud, on politsei sellegipoolest alustanud põhjalikku juurdlust. See, mis staari surma kahtlastele asjaoludele viitab, on fakt, et Houstonit nähti neljapäeva õhtul kõvasti pidutsemas. Ta haaras ühel Grammy eelpeol ka mikrofoni ja esitas oma viimase laulu "Yes, Jesus Loves Me!"

Karta on, et Grammyde jagamisest kujuneb Houstoni leinatseremoonia...