Välismaa mehel on rohkem autunnet

Aastal 2010 Eesti parimaks tseremooniameistriks valitud Harri Kingo ütleb, et meie naised abielluvad välismaalastega kahel põhjusel - välismaa mehel on rohkem autunnet ja ta vastutab oma naise ning laste eest.

"Eesti naised oskavad arutleda, kas mees tagab talle ja lastele turvalise elu. Välismaa mees vastutab oma naise eest ja võrreldes Eesti meestega on nendes rohkem potensiaali. Kui vaadata, kui paljud Eesti mehed ei taha oma lastele alimente maksta, pole siin midagi imestada."

Harri Kingo teab, et parimad Eesti piigad abielluvad välismaalastega.

"Ma näen väga ilusaid naisi välismaalastega abiellumas. Minu mehelik eeldus on, et kui naine on harmoonilise välimusega, siis ta ei saa päris rumal olla. Väga kaunid eestlannad abielluvad välismaalastega. See on suur otsus, kui Eestist ära minnakse. Kuid välismaa mehel on rohkem autunnet ja ta ei jäta oma perekonda nii lihtsalt maha."

Riik naist ei kaitse

Kingo ütleb, et ka Eesti riik ei taga peredele ja naistele turvalisust.

"Statistikast on ju näha, kui paljud mehed jätavad oma naised ja ei maksa perekonnale alimente. Mind häirib siinkohal meie riigi nõrkus, sest riik ei tee mitte midagi selliste meestega. Mehed jätavad oma perekonnad, osa palka saavad mustalt ning ei maksa. Oma raha varjatakse oskuslikult. Eesti naine teab seda ja teeb teise valiku."

"Mina looksin riigi asemel abielu inimestele eeliseid. Kasvõi pangalaenu võtmisel," toob Kingo näite.

Ta nendib, et riik ei hoolitse perekonna püsimise eest. "Naine sünnitab Eestis ühe lapse. See laps sünnib armastusest ja endale. Kuid Eesti peredesse on rohkem lapsi vaja. Paraku pole naised Eesti meestes kindlad. Kolme last Eesti peres naljalt ei leia, kuid Eesti perekond vajab kolme last, et eestlased jääks püsima."