Kuidagi juhtub alati nii, et andekate naisstaaride surmas ja allakäigus kiputakse süüdistama joodikutest ja narkomaanidest peigmehi. Kuigi tahaks sellele vastu vaielda, siis räägivad ajaloolised faktid iseenda eest!

Nii on Whitney Houston alati tunnistanud, et Bobby Brown oli tema ülisügava narkomaania algataja ning Amy Winehouse'i meeletutest narkopidudest koos abikaasa Blake Fielder-Civiliga kirjutas meedia lausa igapäevaselt. Lisandub muidugi Pete Doherty ja nüüdseks juba aastaid tagasi surnud Michael Hutchence 'i surnud pruut, telestaar Paula Yeats.

Rokkar Pete Doherty keeras üsna pikaks ajaks tuksi ka supermodell Kate Mossi elu ja tervise. Olles nüüdseks lahknenud nii sellest mehest kui meelemürkidest, tundub endine supermodell olevat peaaegu õnnelik. Dorethyga koos olemise ajal oli Kate aga kui viitsütikuga pomm, mille plahvatamist terve maailm pingsalt ootas ja lausa kihlvedusid sõlmis. 

No ja muidugi on meil ju ka legendaarne narkomaan Courtney Love, kelle pahede algus ja kurja juur Kurt Cobain on ammu juba teises ilmas. Kuigi Courtneyt on hiljuti nähtud igalpool joogisena ringi kakerdamas, on ta ometi võtnud oma pühaks kohuseks valvata selle üle, et üle käte läinud kunagine lapsstaar Lindsay Lohan jälle allakäigutrepist alla ei veereks. 

Eks Lindsayl oleks ka olnud neid probleemseid peikasid piisavalt, kuid ükski pole nii õudne peoloom, kui Charlie Sheen, kes pole küll Lindsayga teadaolevalt semminud, kuid viinud pahale teele pea kõik naised, kelle elust ta läbi astunud on. Ning muide, ka Elizabeth Taylor oli rahustitega vägagi sina-peal. Richard Burton oli, on ja jääb selle põhjuseks, miks Lizzie ravimipurgi järele haaras. 

Kindlasti on neid näiteid veel, kuid mööda ei saa vaadata ka Britney Spearsist, kes koos toonase abikaasa Kevin Federline'iga nautis joomist ja narkomaaniat kogu raha eest. Enne ta oma elu korda ei saanud, kui pahelist tegelast ukse taha ei tõstnud. Ning piisab vaid ühest pilgust Britney'le praegu, et näha, kuidas elu koos hea ja armastava mehega võib tervendada!

Kallis lugeja, mis Sina arvad? Kas sellest võib välja lugeda, et naised ongi halbadele mõjudele vastuvõtlikumad kui mehed?