Kontserdil esinevad Ivo Linna, Tõnu Aare, Jaan Elgula, Airi Allvee, Mary-Ann, Mikk Saar, Tiit Born, Ivar Kannelmäe, Ülari Kirsipuu, Andu "Tibu" Kõiv, Andros Lipp-Leppik (CAN), R.J. (NLD), Ilya Subbotin (RUS), Rockin Lady & Her Rivertown Boys, Esco Compton and The Southerners, Tri Tones, Johnny Cash Tribute Band ja teised.

Kontserdil esinev Tõnu Aare tunneb enda sõnul Cashiga hingesugulust. „Kuulsin teda esimest korda 1970. aastatel Eesti Raadiost. Mind võlusid see hääl ja helikõla lihtsus. Tema sound ei ole tavaline country, tal on täiesti isikupärane stiil. Kui teda kuulda, siis on kohe teada, kellega tegu, ei ole võimalik mõne teise muusikuga segamini ajada,“ ütles Aare.
„Ma võrdlen Cashi Võssotskiga - tema laulud on võetud elust kõikide üla- ja alamäe keerdkäikudega. Kuskilt otsast on me elulood isegi sarnased. Tundes ta lugu, võin öelda, et ta oli omal ajal revolutsionäär igas mõttes.“

Johnny Cash oli üks mõjukamaid tegelasi Teise Maailmasõja järgses country-muusikas. Tema sügavakõlaline bariton ja napp perkussiivne kitarrikäsitsus moodustasid eheda, ainult talle omase kõla, mis erines Nashville'i countryst. Samas polnud see ka honky tonk-muusika ega rock & roll.
Cash lõi oma isikupärase stiili, mis jääb ausa folgi, mässumeelse rock & rolli ja vanameelse country vahele. Cashi karjääri algus langes kokku rock & rolli sünniga ja tema mässumeelsel, kuid lihtsal ja otsekohesel muusikal oli palju ühist rock-muusikaga.

Samas oli selles sügav ajalootunnetus (seda illustreerivad eriti hästi tema hilisemad ajalooliste lugude albumid), mis on omane pigem country'le. Teda loetaksegi üheks ajaloo suurimaks country-staariks ja selle parimaks kinnituseks on julgelt üle 100 hitt-singli.