Bowman rääkis, kuidas ta Houstonit getodesse sõitutas, kust lauljatar endale kräkki muretses, vahendab Daily Mail. Samuti oli autojuht tunnistajaks pikantsele stseenile, kus Whitney, Bobby Brown ja üks tuntud soulilaujla auto tagaistmel kolmekesi seksisid.

Kõige hullem oli aga see, et Whitney tegi narkootikume oma väikese tütre silme ees.

"Ma ei suutnud oma silmi uskuda - minu limusiini tagaistmel istus Whitney Houston, suitsetamas kräkki oma tütre sile ees. Tema kuue- või seitsmeaastane tütar lihtsalt istus ema kõrval ja mängis nukuga. See oli südantlõhestav, täiesti kontrolli alt väljas," meenutab autojuht.

"Ma olen sõidutanud aastate jooksul paljusid staare - Michael ja Janet Jacksonit, Ozzy Osbourne'i, Mötley Cruet, aga Whitney käitus neist kõige hullemini."

"Seda oli väga traagiline näha, kuidas üle maailma jumaldatud superstaar muutus auto tagaistmel segaseks narkariks, täielikuks inimvareks. See oli nii kurb. Ma tahtsin aidata, aga nad olid kontrolli alt täiesti väljas ja nad ei kuulanud kedagi."

"Nende tütar Bobbi tuli nendega koos limusiini. Ja siis nad suitsetasid tema nähes kräkki," meenutab Bowman Bobby Browni ja Whitney Houstoni abieluaega. "Whitney ütles lihtsalt, et kullake, emme ja issi teevad täiskasvanute asju ja tüdrukule polnud see midagi erilist."