VAATA ILUKLUBI VIDEOT:

Laulja Maarja lemmikud

Maarjale avaldas muljet Kenzoki uus toode "Balm For Lips To Kiss".

"Kõige rohkem meeldib mulle Kenzo toode. See niisutab hästi huuli, lisaks on sellel hea ja kreemikas toon, mis võtab huultel punetust maha. Väga sümpaatne on ka pakend."

Samuti kiitis Maarja Elizabeth Ardeni 24 h cream, mille peale võib tema sõnul alati kindel olla.

Lisaks meeldis Maarjale Elizabeth Ardeni tooniga hügieeniline huulepulk. "See jäi huule peal väga mõnus ja sobib neile, kes soovivad tooniga huuli."

Maarja toob esile Blistexi "Lip Relief Cream`i". "Olen ka enne kasutanud seda Blistexi tuubi. Sellega peab pisut vaeva nägema, kuid ta imendub kenasti ja aitab hästi."

Lauljatari sõnul väärivad mainimist ka Karaja tooted. Ta ütleb, et Karaja "Lip Butter Lip Emergency" on ootamatult tiheda koostisega, kuid toimib väga hästi. "Oma töö teeb ideaalselt ära ka Karaja "Lip Repair".

Modell Beatrice`i lemmikud

Enne Iluklubi kasutas Beatrice peamiselt kahte toodet, mis olid ka Publiku testis. Beatrice lemmikud on Elizabeth Ardeni 24 h cream`i ja samuti The Body Shop`i "HEMP Lip Conditioner". "Body Shopi toode on väike ja kerge, kuid seda jätkub kauaks. See toimib," teab Beatrice.

Samuti meeldis Beatrice`ile Decleori huulepalsam. "Koostis on väga mõnus ja lõhn on eriline. Kannan seda oma kasuka taskus."

Beatrice ütleb, et Dr. Hauschka toode suurepärase tekstuuriga. "Mulle meeldivad sellised paksema koostisega tooted. See ravib ja toimib."

Lisaks koostisele peab Beatrice oluliseks ka toodete välimust. Ta kiidab näiteks Figs & Rouge`i palsamit "Cherry & Vanilla"

Mida Beatrice oma kahe lapsele külma ilmaga tasku pistis?

"Põskede, ninale ja huultele on väga hea panna Palmersi "Swivel Stick`i". "See oli Palmersi toodetest kõige parem. Lapsed said endale veel ka Decleori ja L`Occitane'i tuubid."

Ajakirjanik Maris Üksti lemmikud

Kõige erilisemaks oma koostise ja kuju poolest nimetab Delfi Noorte Hääle peatoimetaja ja Raadio 2 saatejuht Maris Üksti Dadosensi. "See oli üllatav, sest ei ole tüüpiline huuletoode. Tegemist on ravikreemiga, mis on mõeldud katkisele huulele ja mida ma kasutasin õhtul enne magama minekut."

Marise pikaajaline lemmik on Blistexi "Lip Relief Cream". "Sellel on valge kreem, mis jätab huulele õrna värvi ja tõmbab huule loomulikku puna maha. Lisaks paneb kreem huuled mõnusalt õhkama." Maris kiidab ka L`Occitane`i tuubi, mis oli väga meeldiv leid ja ravis huuli.

"Tooksin esile ka kõige tihedama koostisega Karaja "Lip Butter Lip Emergency". Sellel on tugev lõhn, kuid see toimib tõeliselt hästi."

Laulja Teele Viira lemmikud

"Minu jaoks oli number üks Dr. Haushka, see ravis huuli väga hästi, " räägib laulja Teele Viira.

Teine lemmik oli Elizabeth Ardeni 24 h cream, mida Teele on ka varem kasutanud. 

Üllatasid Teelet aga Karaja tooted. "Kiss Mu Lips" on tõeliselt eriline, Huult koorivad osakesed sulavad mõnusalt ära ning huulepalsam aitab huuled kiiresti pehmeks muuta. Omamoodi ainulaadne toode."

Samuti kiitis Teele Karaja magnetiga kinnitatavat hügieenilist huulepulka "Lip Repair", mis kinnitub magnetiga.

Millise toote paneks Teele oma boyfriendile taskusse? "Mulle tundub, et talle sobib hästi Blistexi "Daily Lip Conditioner". Minu lemmik on veel ka Blistexi samasugune tumesinine purk, mis tõmbab huuled eriti külmaks ja õhetama, kuid testis seda sel korral polnud."

Ajakirjanik Stella K. Wadowsky lemmikud

"Esimene toode, mida testisin ja mis üheks minu lemmikuks sai, oli Decleori huulepalsam. Decleori toote aroom annab külmal talvel soojust."

Neile, kes armastavad tugeva aroomi ja maitsega huulepalsameid, soovitab Stella Palmersi „Dark Cocolate & Peppermint“ ja „Dark Chocolate & Cherry“ tuube. Tõhus on ka Blistexi „Daily Lip Conditioner".

Omapärase tugeva meelõhna ja eriliselt tiheda koostisega Karaja „Lip Butter Lip Emergency“ läheb samuti tugeva aroomidega huulepalsamite kategooriasse. „See imendub kiiresti huultele ja on raviva toimega.“

Üks lemmikumaid oli Figs & Rouge`i „Cherry & Vanilli“ palsam. "Esiteks on vahva toote kirev tops ja sisu täidab ootused. Nii Figs & Rouge`i kui ka Palmersi "Swivel Sticki" on võimalik ka näole ja kehale panna. Mõlemad sobivad hästi lastele.“

"Väga valulikke ja lõhenenud huuli ravivad öösel hästi nii Dadosensi huulekreem kui ka Dr. Hauscka "Lip Balm". Hästi toimib legendaarne Elizabeth Ardeni 24 h cream."

Kui õhtul on rohkem aega, tasub proovida Karaja toodet "Kiss My Lips". "Sellel pliiatsil on kaks otsa. Ühel huult kooriv kreem ja teises ravipalsam."

Taskusse jäi  L`Occitane`i "Moisturizing Lip Balm".

Lihtsa disaini ja kvaliteetse sisu eest tooks eraldi välja Kenzoki uue toote „Balm For Lips To Kiss“.

Testis osalesid järgmised tooted: Elizabeth Ardeni kaks toodet - "24 Hour Cram" ja "Eight Hour Cream Lip Protect Stick", Kenzoki "Balm For Lips To Kiss", Karaja neli toodet - "Lip Butter Lip Emergency", "Lip Repair", "Sunny Lips" ja "Kiss My Lips". Decleori "Nourishing Lip Balm" ja Dr. Hauschka "Lip Balm", Figs & Rouge "Cherry & Vanilla", L`Occitane`i "Moisturizing Lip Balm", Dadosensi "Lip Care", The Body Shopi "HEMP Lip Conditioner". Palmersilt viis toodet -  „Dark Cocolate & Peppermint“, „Dark Chocolate & Cherry“, "Medicated", "Moizturizing Lip Balm" ja "Swivel Stick". Blistexilt "Daily Lip Conditioner", "Protect Plus", "Lip Relief Cream", "Lip Brilliance" ja Blistex "Sensitive".