Allan Vainola on eesti rokkmuusik ja -helilooja, kes olnud tegev kitarristi ja/või lauljana ansamblites Metro Luminal, Vennaskond, Alumiinium, Sinu Sädelev Sõber, Sõpruse Puiestee, The Flowers of Romance ja Kelder. 2006. aastal alustas sooloprojektiga Unenäopüüdjad. Vainola on tegelenud järjepidevalt kontserttegevuse ja heliloominguga ning kirjutanud kokku üle 100 laulu ja heliteose.

Trio Unenäopüüdjad viljeleb "linnafolki" või "industriaalfolki", seda iseloomustab sügav ja unistav tundlikkus, balansseerimine reaalsuse ja unenäolisuse piirimail. Esiplaanil on meloodilisus, mida aitab rõhutada omanäolise lähenemisega mängitud akordion.
Kuigi ansambli üheks eripäraks on löökriistade puudumine, on lood tulvil sisemistest rütmidest ja pingetest. Paljud laulud põhinevad erinevate luuletajate tekstidest saadud tugevate emotsioonide energial, aga on ka lauludeks vormistatud isiklikke hetki ja mälupilte.

Siiri Sisaski kauamängiv „Hommikupuu“ valmis koostöös rahvusvahelise kontserniga Universal Music ning sellel on 10 uut lugu.
Esitluskontserdil astuvad lisaks Siiri Sisaskile lavale Eesti tippmuusikud – basskitarril Mihkel Mälgand, trummidel Marko Atso, kitarri mängib Tarvo Valm ja tšellot Kaido Kelder.