23.02.2012, 18:30
Patarei vangla juhataja pakub 16 tundi küpsenud pada
FOTO:
„Õhtusöök viiele“ muuseumijuhtide erinädala võtab täna kokku Patarei Merekindluse juhataja Andrus Villem, kelle põhiroog küpseb ahjus pool päeva.
Andrus Villemil on Patarei vanglaga suured ja põnevad plaanid nagu ka elus üldse meeldivad talle erinevad väljakutsed ja teravad elamused. Ühtlasi armastab ta teravaid roogi, olles tšillikaunade söömise võistluse võitja.
Külalistele korraldab Andrus väikese tulevärgi ja pakub kuusteist tundi küpsenud Metsaeluka pada. Täna avalikustatakse ka selle nädala parim kodukokk ning alates esmaspäevast on „Õhtusöök viiele“ sarjas vaaritamas Setomaa seltskond.
„Õhtusöök viiele“ on TV3s argiõhtuti kell 19.30.