"Kuidagi kahvatu, hall ja isikupäratu tundus kõik kohati olevat. Ainult sellepärast endale hall kott peale tõmmata, et mitte kriitikatule alla sattuda, on ka pisut kurb. Õnneks oli siiski ka julgemaid ja selleaastane vastuvõtt kleidiparaadide rivis läheb ajalukku kui kevadiselt roosa ja rohelise avastamise tähe all," arvab Anu Jääts.

Proua Maile Grünbergi erkoranž pea, Keit Pentus, Liina Kanter, Kairi Sester, Mai Leemet – Kas oli asi peokülaliste jalgade all looklevas mustas vaibas või halli argipäeva rusuvas meeleolus isegi pidupäeval, igaljuhul särtsu ja vürtsi oli kuidagi vähe! Õnneks suutsid juba ülalloetletud naised koos käputäie teiste kaunitaridega end ka hallis argipäevas peomeeleollu ja varsti saabuvasse kevadesse mõelda ning sättisid endid erksatesse, rõõmsatesse ja kaunitesse pidurüüdesse. Maksimumpunktid neile!

Katrin Kruuse – Jätkuvalt, vapustavalt ilus naine vapustavalt hea stiilitajuga. Nii nagu eelmiselgi aastal, hoiab ka tänavu Katrin kleidi lõike osas lihtsat joont. Punane sobib tumedapäisele kaunitarile väga hästi. Šikk ja peen.
Evelin Oras – Sellele kledile jäi silm kohe peale! Midagi ergast ja omapärast. Allosas paiknevad volangid pehmendavad kenasti kleidi pisut skeletilikku üldmuljet. Igatahes huvitav!
Helena Tulve – Kui peomeeleolus naised võisid äratundmisrõõmu kogeda teistegi külaliste rõhutatud õlajoonest, etnotemaatilistest tikanditest, siis Helena võib kindlalt rõõmu tunda sellest, et nii ilusaid varrukaid kui temal, ei olnud küll mitte ühelgi teisel. Varrukapunktid tulevad just siit!
Kristel Voltenberg – Meeldib kleidi rõhutatud õlg ja paatkaelus. Kleiti täiustavad punased kingad ja samas toonis lisandid harmoneeruvad kleidi kangatooniga. Kandja huuled on ainuõigelt kelmikalt punased. Ilus.
Leen Kadakas – Meeldib nii kleidi rohekas toon, vabalt kukkuv ülemine osa kui ka musta värvi valitud akssessuaarid. Stressivaba ja mõnus, samas väga stiilne ja nooruslik väljanägemine.
Evelin Ilves – Kleidi värvitoon ehk liigagi tagasihoidlik. Valmistatud naturaalsest villasest ja läikivast iirisniidist kootud kangast. Huvitavalt väljapööratud diagonaallõikeline kaelus ja setu ehetest inspiratsiooni saanud kostüüm annab Evelini väljanägemisele pisutki tema positsioonile lubatud silmapaistmist. Kõrvarõngaste, sõrmuse ja peaehte kujundajaks on Evelin palunud enda kõrvale juba neljandat aastat järjest Anneli Tammiku.
Laura Kallasvee – Väga ilusas, mitmes hallis värvitoonis lahendatud õhtutualett. Kaunistab ja rõhutab kandja põhjamaist tüpaazi. Paljud peole kutsutud naisterahvad olid oma kleidi kangatooniks valinud küll ka halli eri varjundid, kuid need pigem mängisid kandjate kahjuks, kui rikastasid. Laura on ses mõttes teinud õige valiku. Lõikelist huvipakkuv, rangem ülemine osa kombineerub laia ja naiseliku alaosaga.
Kristel Mäeots – Ilus, kaunis, eripärane! Volditud detail meenutab oreli vilestikku, kuid seda parimas mõttes. Üks väljapaistvamaid tualette õhtu jooksul!

Ja muidugi kõik need rasedad naisterahvad, kes otsustasid peokleidid selga tõmmata ja oma kaasade kõrval särada! Ei ole kaunimat naist kui lapseootel tulevane ema.