ILM: Öösel on pilves selgimistega ilm, Ida-Eestis sajab mitmel pool lund. Hommikuks sadu lakkab, tuul pöördub kõikjal loodesse 4-10, saartel öö hakul puhanguti 14 m/s, õhutemperatuur on 0..-6°C. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, õhtupoolikul võib kohati veidi sadada, puhub läänekaare tuul 3-9 m/s, õhutemperatuur on -2..+2°C.

HOROSKOOP: Sõnn, Teie väärtushinnangud ja stiilitaju mängivad ühiskondlikus plaanis tähtsat rolli. Pöörake rohkem tähelepanu armastusele ja ilule. Oht läbi põleda.

RAMMUS JA VÄRSKE: Säästumarket on alandanud apelsinide hinda 40% ning hakklihal 33%. See tähendab, et kilo puuvilja maksab 0,69 eurot ning kilo lihaollust 1,99 eurot.

TV: ETV2 näitab kodumaiseid lühifilme, mis tähendab et kella 21.00 kuni 21.30ni jooksevad tibatillukesed meistriteosed pealkirjadega "Generatsioon", "Une instituut" ja "Kleit".

FILM: Vaid 4 korda näitab Coca Cola Plaza eksklusiivset näitust nimega “Leonardo da Vinci: Maalikunstnik Milano õukonnas”. Täna kell 15.00 on üks neist võimalustest, kiirusta! Näiteks The Guardian on kirjutanud oma arvustuses, et näitus on “särav, müstiline ja oma hiilguses lausa häiriv”.
Väljaanne nimega Telegraph ei jää ülivõrrete osas võlgu, nimetades selle “sajandi tähtsaimaks näituseks”. Seega igati vääriline soovitus! Kestab 1 tund ja 45 minutit, tavapilet 8 eurot, soodus 4 eurot.