Janno, kirjelda palun meile seda tähtsat võidupäeva.

Esimesena meenub, et päev oli pikk, pingeline ja väga lõbus! Esinemisjärjekorra loosimine ja soundcheckid päeval ja õhtune mitmetunnine kontsert - kõik see oli super. Kuigi õhtune jämm Rock Cafes möödus iseenesest väga kiiresti ja ei saanud väga arugi, kuhu 6 tundi kadus, siis emotsioonid olid laes. Saime väga palju ägedaid uusi tuttavaid ning paljud sõbrad oli kohale tulnud, oleks tahtnud igaühega paar õlut teha ja juttu puhuda. Ehk siis kokkuvõttes - üritus oli lihtsalt võimas, soovitan kindlasti kõigil muusikutel Rock Liiga möllust osa võtta ning kõigil muusikafännidel neile kontsertidele minna!

Kas oli sellist hetke ka, mil tundsite selgesti, et nüüd panetegi võistluse kinni?

Ma usun, et kõigil finalistidel värises põlv kuni päris viimase hetkeni ja kõik lootsid võita. Saime põhimõtteliselt asjast aru siis, kui Rock Cafes võitja välja hõigati. Kohale jõudis aga kogu info küll ilmselt päev või paar hiljem. Muide, sellest väikesest viivitusest kirjutab tõenäoliselt keegi kunagi mingis põnevas raamatus.

Oi, see vist tähendab, et Nevesis plaanib juba memuaare. Kas kirjutate seal ka sellest, keda tol päeval oma suurimateks konkurentideks pidasite?

Finaali koosseis oli absoluutselt hirmuäratav! Kaalusime psühholoogilise tugipersooni palkamist närvide rahustamiseks enne lavale minekut. (naerab) Kuna aga Nevesise eelarve seda luksust ei võimaldanud, siis rahuldusime õnneks mitme hea sõbra toetusega erinevatest bändidest. Hoidsime üksteisel kätt, rääkisime kitarridest ja naistest. Tead, kõik bändid olid väga erinevad ja omas liinis kõval tasemel. Kui Nevesis poleks võitnud, oleksime kõige rohkem soovinud Dramamama võitu. Ma ise kardan muidu jõhkralt madusid, ilged elukad...

Madusid? Haa, kas põikled nii kõrvale mu järgmisest küsimusest? Ei pääse Sa kuhugi - mida võidurahaga peale hakkasite?

Võiduraha kulutasime ainult salvestamisele. Praeguseks on debüütplaadi materjal lindis ja tegeleme aktiivselt ja järjepidevalt uute lugude kirjutamisega. Hoiame fänne kindlasti kursis, kui asjaajamistega klaar ja plaat trükitud! Tuleb väga toores ja rock´n´roll plaat! Rock Liiga aitas Nevesist tublisti! Hea promo bändile, väike boost enesekindlusele vast ka. Väga motiveeriv ja inspireeriv kogemus üleüldse!

Ja su viimased kokkuvõtvad sõnad oleks...?

Head õnne kõigile bändidele ja palavad tervitused Jägermeistri tiimile!

Nevesis on Paidest pärit ansambel, mis viljeleb peamiselt toorest rock'n'rolli ja stoner rock tüüpi muusikat. Bänd koosneb neljast liikmest, kelleks on vennad solist Janno ja kitarrist Erki Reim (pildil), basskitarrist Bert Järvet ning trummar Ken Koemets.

Vaata videost, milliste karmide poistega on tegemist!