"Ma soovin presidenti näha oma kohtuistungitel üksnes seetõttu, et on mõned juriidilised küsimused, mida Eestis on väga kiivalt varjatud!" alustab Anna-Maria Galojan. "Et minu argumente kontrollida, ei pea minema väga kaugele. Piisab vaid Äriregistri kodulehest. Ilves oli nimelt väga pikalt Eesti Euroopa Liikumise B-kaardil, mis tähendab, et ta omas ligipääsu nii kõigile arvetele kui ka pangakaartidele, sealhulgas ajal, kui ta oli juba EV president," jätkab ta.

"Las ma täpsustan," püüab Anna-Maria Delfi lugeja jaoks asjasse selgust tuua. "Äriregister näitab selgelt, et esimesed kaks kannet on Ilvese poolt tehtud seaduslikult, kuid 3. kanne on tehtud siis, kui Toomas Hendrik Ilves ei olnud juhatuse liige, sest 18.mail 2007 oli ta juba Eesti Vabariigi presidendiks valitud septembris 2006. Siin asjad on väga selged, must-valged!" jätkab ta.

"Taustaks soovitan lugeda ka Ando Lepsi artiklit sellest, millist seost Ilves ja Eesti Euroopa Liikumine omavad. Kuigi ma mõistan Teie skeptitsismi, siis rõhutan, et kuigi tegemist on Kesknädala artikliga, siis sellegipoolest härra Leps teab, millest kirjutab," ruttab Galojan täpsustama. "Seal on ära märgitud selge sõnaga, milline on Toomas Hendrik Ilvese ja tema "vana kamraadi" Riivo Sinijärve seos, kes temalt uhkelt teenetemärgi vastu võttis!" lausub Galojan. 

See ei ole Galojanilt aga sugugi kõik. Ta kinnitab, et tunneb Ilvesele lausa kaasa. "Ta (Ilves toim.) ei usalda Eesti kohtuid ja kartis isegi tunnistajaks ilmuda, tema avalike suhete nõunikud ja see tuntud KGB-lane Toomas Sildam isegi tülitas minu Eesti kaitsjat Sillarit antud teemal. Ilves umbusaldab ka Eesti arste ja eelistab teha isegi pisioperatsiooni välismaal!" muigab Anna-Maria viidates presidendi hiljutisele tervisehädale, mida viimane soovis Soomes ravida.

"Eesti šokolaadi peavad Ilvesed kräpiks, meie Läti ja Leedu sõprade kohta ütleb president "who the f*ck Balts are" ("kes k*rat need baltlased on"), mida saab Wall Street Journalist üle kontrollida. Eesti riik väärib riigimeest, nagu seda on näiteks Indrek Tarand!" loetleb ta. "Seega on Ilvesel väga palju öelda, sest ta oli üle seitsme aasta nii Eesti Euroopa Liikumise nõukogu kui juhatuse liige. See peaks aga, pange tähele, teineteist tegelikult välistama. Viitaks eelkõige 2004.aasta Euroopa parlamendi valimiskampaaniale, kus Ilves oli löödud ja pekstud opositsiooni esindaja," vihjab Galojan.