"No see ei kõlba küll noortele mõeldud seriaaliks. Meditsiinis ei löö sellised küll läbi. Peaks ikka olema tõeline elulähedane film mitte pühenduma lodevusele räuskavale õpetajale ja väga koleda oleku ja käitumisega ühikamutile.
Joomine ja suitsetamine ongi seal põhitegevus. Väga vilets heli ja pildi hüplemine ühelt tegelaselt teisele. Kui pole korralikku soovi teha midagi head, siis selliste noorte inimeste näitamine pole ka huvitav," arvab vaataja.

"Tundub muidu hea, aga heli on väga vilets või siis on asi osade näitlejate diktsioonis. Mis üldse ei meeldi, on alkoholi propageerimine. Noortele suunatud seriaalid peaks noori elu vastu huvi tundma panema ja õppima motiveerima, mitte jooma õpetama," kirjutab semifänn.

123 kurdab näitlejate diktsiooni üle: "Väga mõttetu. Selline vajalik sündmustik (kes keegi on, kust pärit, tuttavaks saamine) arenes nii kiiresti, samas sellist niisama jobutamist-joomist oli nii palju.
Lisaks diktsioon oli enamikel inimestel seal kohutav. Imelik, et Ülle Kaljuste seal nõustus mängima."

"Veel metsik ebaloogilisus - seal olid need alaealised, kes ei saanud alkoholi poest kätte ja siis tutvustas õpetaja "kuldmedaliga lõpetanut, kes ei läinudki TÜ arstiteaduskonda"

Igal juhul mitmeid kordi hullem kui eelmised Ühikarotid. Eelmistel kaks esimest hooaega olid täitsa vaadatavad pealegi

"No Lotta on ju tibu koopia, lihtsalt tibu tegi seda veits paremini, üldiselt on see suht ebaloogiline karakter.
Aga muidu ei saa veel midagi öelda, esimene osa ikkagi. Palun ärge hakake, siis jälle sündmusi kordama nagu Staffiga, kes hakkas midagi tegema, oli teada, et asi läheb pekki, mingit üllatusmomenti oleks ka natuke vaja.
Aitäh!" tänab pax-juku.

Kommenteerija ass usub Salmesse: "Täiesti mõttetus. Juba algusepoole ei suutnud ma edasi seda jurda vaadata. Oleks siiski pidanud vanad tegelased alles jääma. Salme seal praegu ainus normaalne tegelane aga noh "Ühikarottide" sisu on küll täielik jama."

Hallkaru puistab uute rottide suunas kõige erinevamaid väljendeid: "Eelmised osad ja tegelased oli väga lahedad ja oli meie pere lemmikseepe, aga see praegune on küll üks ahvi ila, mõttetu läbu ja ajuvabadus - absindi joodiku unenägu. Tänan, oli tore aga enam ei vaata. "