2011. aastal kirjutatud näidendi tegevuspaigaks olev kiirtoidukoht loob tausta tervele tegelaste plejaadile, kes kõik on ühel või teisel põhjusel viidud mingi pinge piirini.
Autori sõnutsi on tema näidend ühe aja inimestest, kes üksteise elu mõjutavad.

„Klammerdudes või vastupidiselt reageerides, põgenedes või sülle joostes, maskeerides või kõike avades, kuni jõutakse piirini, limiidini, ääreni, äärmuseni – keti lõpuni,“ ütleb Piik.

Lavastuse kunstnik on külalisena Marion Undusk, kellele see on esimene kunstnikutöö Tallinna Linnateatris; muusikaline kujundaja on Veiko Tubin. Lavastust mängitakse Taevalaval.

FOTOD:

Paavo Piik lõpetab EMTA Lavakunstikooli 25. lennu sel kevadel dramaturgina. „Keti lõpp“ on tema teine näidend; 2011. aasta näidendivõistlusel pälvis see kolmanda koha preemia. Esimene, „Panso“, esietendus 28. novembril 2010 Merle Karusoo lavastuses Draamateatri laval. Tema kolmas näidend „Lõputöö“ kanti esimese lugemise korras ette Draamateatris 23. veebruaril 2012. Ta on avaldanud kolm luulekogu: „Kummuli linnad“ (2006), „Lakoonia“ (2008) ja „Kokkuplahvatus“ (2009).