Ilusas väikelinnas Salacgrivas toimuv Baltikumi suurim kunsti- ja muusikafestival on suutnud säilitada oma ainulaadse šarmi ning jätkab erinevate žanride esindajate ning imelise atmosfääri publikuni toomist ka sel aastal.

Kõige populaarsem hetkel avalikustatud artistide hulgas on Briti bänd Friendly Fires. Juba pärast esimese albumi ilmumist sai bändist mitme Briti muusikaauhinna ning Mercury auhinna nominent ning fänne tekkis üle kogu maailma.
Friendly Fires on tuntud tänu hittidele „Paris“, „Skeleton Boy“, „Jump in the Pool“ ja „Kiss of Life“ ning bändi lugusid mängitakse paljudes suurtes raadiojaamades igal pool maailmas. Kindel on see, et Friendly Fires'i fännide hulk kasvab kiiresti, kuid see pole mingi üllatus, sest iga esinemisega muutuvad nad ainult paremaks.

Eriliselt hea meel on tegijail taaskord tervitada tuntuimat bändi Eestist – Ewert and the Two Dragons. Lühikese ajaga on neist saanud tõeline sensatsioon Baltikumi muusikaturul. Saabuv kevad saab bändi jaoks olema väga kiire, neil on plaanis mitmed esinemised Euroopas, New York'is, Kanadas. Esimene singel albumilt „Good Man Down“ sai Baltikumis koheselt hitiks ning seda mängitakse nüüd paljudes suurtes raadiojaamades üle kogu maailma.

SBTRKT live on üks hetke trendikamaid artiste. Kriitikud on teda nimetanud lausa uue žanri – post-dubstep – loojaks. Siiski on paljudel raskusi tema kindla žanri nimetamisega. Oma tavapärast maski kandes annab SBTRKT Positivusel kindlasti vapustava live-kontserdi.

Jamie N Commons on üks neist artistidest, kes on lisatud BBC Sound of 2012 kõige perspektiivikamate uute artistide nimekirja. Ta on vaid 22 aastat vana, kuid tema bluusilik muusika kõlab korraga nii nooruslikult kui ka vanamoodsalt.

Nagu Jamie N Commons, nii on ka Lucy Rose lisatud erinevatesse kõige talendikamate noorte muusikute nimekirjadesse. Teda märgati, kui ta oli tuuril Bombay Bicycle Club'iga nende taustalauljana. 2012. aasta Positivusel näeme kaunist esitust andeka Lucy Rose'i enda poolt.

Ainuke USA bänd Positivuse esinejatenimekirjas hetkel on Givers. Nende debüütalbum „In Light“ portreteerib bändi muusikat ideaalselt – lõbus, heatujuline ja kerge. Tavaliselt võrreldakse neid Vampire Weekend'iga, aga Givers on palju positiivsem ja lõbusam.

Vondelpark on kolmest andekast muusikust koosnev noor bänd. Nad esitavad kõike elektroonilisest muusikast rockini ning seetõttu on teistest alati sammukese eespool. Vondelparki esinemine on tõeliselt värskendav ja enneolematu kogemus.

Cashier No. 9 on uus paljulubav bänd Belfastist. Nende debüütalbum ilmus küll alles eelmisel aastal, kuid praeguseks on nad esinenud juba paljudel Euroopa tippfestivalidel – Wireless, Bestival, Electric Picnic ja Oxigen.
Ka nende fännibaas kasvab kiirelt ja üks nende suurimaid fänne on tuntud BBC raadio DJ Rob Da Bank.